Metro-portal.hr

objavljeno 04.07.2013. 08:01:26
CEKATE

Uspio humanitarni koncert za životinje

Donacijama su građani pomogli napuštenim i zlostavljanim životinjama, a usput se i dobro zabavili

Sjajni krevetići za pse
Sjajni krevetići za pse (Suzana Svečnjak Romanić)

U utorak je u Centru za kulturu Trešnjavka održan humanitarni event u svrhu prikupljanja donacija za napuštene i zlostavljane životinje. U organizaciji Udruga Kanellos i Rea  ovom prilikom su posjetitelji imali priliku dobiti besplatne savjete od dr.vet Branimira.

Za osvježenje i hranu u pomoć su našim četveronožnim i dvonožnim prijateljima uskočili Mojo Bar, vinarija Trapan, slastičarna Rufati Burham te kuharica Ružica koja nam je ujedno pokazala kako napraviti zdravi obrok i podijeliti ga sa svojim ljubimce. 

Kako bi naše životinjice bile sigurne , u pomoć nam je priskočio Allianz osiguranje sa policom "Prva šapa". Zahvaljujući našim donatorima ARNIKA VETERINA, EUKANUBA, BELCANDO i CALIBRA prikupili smo 200kg hrana, a ROYAL CANIN će pomoći udomljenim psima sa dvomjesečnom zalihom.

No to nije sve , na ovom eventu smo imali priliku vidjeti i ručno izrađene krevetiće gospođe Jasenke, vjerujte nam , toliko su divni da smo i mi htjeli malo odmoriti. Od prodaje ulaznica prikupile se 3150kn koje će udruge iskoristiti za skrb i zbrinjavanje napuštenih i zlostavljanih životinja.

Da bi sve zajedno veselo zaokružili , udomili smo 3 psa i još ih je 15-ak u pripremi za udomljavanje. Veselje su dodatno obogatili naši glazbeni izvođači GROOVY ACAPPELA, BLUE POINT i CHOCHOLATE DISASTER , koji su oduševili sve prisutne.

Još jednom se zahvaljujemo svima posjetiteljima, sponzorima, donatorima i glazbenicima što su uveličali naš događaj te time pomogli napuštenim životinjama. 

04.07.2013. 08:01:26
http://metro-portal.hr/uspio-humanitarni-koncert-za-zivotinje/79092/