Metro-portal.hr

objavljeno 19.04.2018. 10:01:11
Jedva čekamo!

Uskoro u prodaji: Skandalozni brak lady Isabelle, autorice Jennifer Ashley

Novi povijesni ljubavni roman iz Naklade Neptun

Skandalozni brak Lady Isabelle - Jennifer Ashley
Skandalozni brak Lady Isabelle - Jennifer Ashley (Naklada Neptun)

Nakon što je nedavno objavila posljednji roman u serijalu Off-Campus, proslavljene svjetske autorice Elle Kennedy, Pobjedu, Naklada Neptun uskoro će čitatelje oduševiti novim ljubavnim romanom s povijesnom pozadinom.

Ovaj puta radi se o romanu Skandalozni brak lady Isabelle, drugome po redu u serijalu o ekscentričnoj braći Mackenzie.

Vjerni čitatelji dosad su već upoznali Iana Mackenzieja, „ludog" junaka iz prvog romana u serijalu pod nazivom Ludilo lorda Iana Mackenzieja, koji je osvojio svojom posebnošću u svakom smislu te riječi. Naime, lord Ian boluje od Aspergerova sindroma, u doba kada autizam još nije bio prepoznat, zbog čega ga društvo smatra opasnim degenerikom.

Njegov poremećaj učinio ga je nadasve zanimljivim i specifičnim likom kakvoga inače ne susrećemo u romanima ovoga žanra, što ukazuje na izuzetnu vještinu autorice da osobu s autizmom prikaže na vjerodostojan način, a Iana učini likom vrijednim vlastitog romana. Iz istih razloga, Nakladu Neptun vrijedno je spomenuti kao izdavača koji se ne boji zakoračiti u jednom novom smjeru i čitatelje nagraditi likovima koji odskaču od već viđenoga i zavode na jedan sasvim poseban način.

Roman u najavi, Skandalozni brak lady Isabelle, prati priču lorda Maca, starijeg Ianovog brata i njegovu odabranicu, snalažljivu i odlučnu lady Isabelle. Priča je to o skandaloznom braku između dvoje ljudi koji si ni po čemu ne odgovaraju, a savršeni su jedno za drugo.

Što to ova dva lika čini posebnima, moći ćete provjeriti vrlo skoro, a kako biste bili sigurni da ćete svoj primjerak romana nabaviti i prije nego što stigne u knjižare, Naklada Neptun za vas je otvorila prednarudžbe na službenoj web stranici i svojoj Facebook stranici.

Na istim adresama moguće je naručiti i ostale romane iz njihove naklade, a već prvim naručivanjem učlanjujete se u njihov Klub knjige (članstvo vas ne obvezuje na sljedeću kupnju) i ostvarujete popuste.

Piše: Andrea Holi
19.04.2018. 10:01:11
http://metro-portal.hr/uskoro-u-prodaji-skandalozni-brak-lady-isabelle-autorice-jennifer-ashley/111612/