Metro-portal.hr

objavljeno 25.07.2011. 22:14:47
UZROK SMRTI NEPOZNAT

Uskoro posthumni album Amy Winehouse

Obdukcijom tijela nije se uspjelo utvrditi kako je umrla - čekat će se rezultati toksikoloških ispitivanja

Fotografija vijesti

Autopsija je provedena nakon što je otvorena istraga o smrti 27-godišnje pjevačice, a uzrok smrti nije pronađen te će se provesti dodatna toksikološka ispitivanja čiji se rezultati očekuju za dva tjedna do mjesec dana. Nastavak istrage je odgođen do 26. listopada. Nadležni mrtvozornici, koji su službeno otvorili istragu, izjavili su da su izvršena histološka i toksikološka ispitivanja uzroka smrti kao i da je policija u istrazi utvrdila da nema sumnjivih tragova na mjestu smrti.

Ranije su roditelji Amy Winehouse posjetili rastuće "svetište" posvećeno preminuloj pjevačici pred njezinom kućom u Londonu gdje je nađena mrtva. Njezin otac Mitch je, okružen televizijskim ekipama i ljudima koji su izražavali sućut, pročitao desetke poruka sućuti i prošao pored nizova plišanih medvjedića, cvijeća i pokoje boce votke koje su ostavili obožavatelji mlade pjevačice.

"Hvala vam što ste došli. To mnogo znači meni i mojoj obitelji", rekao je obožavateljima.

Prodaja njezinih albuma porasla je 37 puta od petka do subote, objavila je Official Charts Company koja očekuje da će se taj trend nastaviti i idućih dana. Istovremeno su počela i nagađanja o mogućoj posthumnoj objavi njezinog trećeg albuma. List The Daily Telegraph u ponedjeljak je izvijestio da bi materijal koji je Amy snimila prije smrti mogao biti objavljen kao posthumni album, pozivajući se na izvore koji su rekli da je Winehouse snimila "mnogo materijala" i da će njezini roditelji donijeti konačnu odluku o objavi albuma.

Glasnogovornik pjevačice Reutersu je rekao da nema potvrde objave trećeg albuma. "Znam da materijal postoji no nitko o tome nije razgovarao", rekao je.

Amy Winehouse, koja je imala problema s alkoholom i drogom, pronađena je mrtva u subotu poslijepodne u svojem stanu u Londonu. Imala je 27 godina.

25.07.2011. 22:14:47
http://metro-portal.hr/uskoro-posthumni-album-amy-winehouse/61668/