Metro-portal.hr

objavljeno 05.03.2008. 00:14:27

Uskoro nova Madonna

Album ‘Tvrdi slatkiš’ pop-kraljice Madonne izlazi u travnju
Album ‘Tvrdi slatkiš’ pop-kraljice Madonne izlazi u travnju (Getty Images)

Novi album američke pjevačice Madonne, koji će biti i posljednji za diskografsku kuću Warner, zvat će se  ‘Tvrdi slatkiš’ (Hard Candy), a izaći će 28. travnja u svijetu i 29. u SAD-u.

Kako navodi Warner, na albumu će biti ‘urbana i hip-hop’ glazba, zahvaljujući suradnji s pjevačem Justinom Timberlakeom i producentima koji su se zadnjih godina istaknuli u tom glazbenom žanru, poput Timbalanda, Pharrella Williamsa i Nate ‘Danje’ Hillsa.

Prvi singl pod nazivom ‘4 minutes’, koji izvodi zajedno s Justinom Timberlakeom, izaći će koncem ožujka. Na novom albumu je dvanaest pjesama. Bit će to njezin posljednji album snimljen za Warner.

RedateljicaPopularna američka pjevačica predstavila je sredinom veljače na Berlinaleu svoj  redateljski prvijenac, film ‘Filth and Wisdom’’. 

Madonna je u listopadu najavila da prelazi u američku producentsku kuću Live Nation, s kojom je potpisala ugovor na deset godina. Ugovor se procjenjuje na 120 milijuna dolara, a obuhvaća sve njezine umjetničke aktivnosti. (Hina) 

05.03.2008. 00:14:27
http://metro-portal.hr/uskoro-nova-madonna/3919/