Metro-portal.hr

objavljeno 30.12.2009. 09:26:19
SAKRIJTE ŠKEMBU

Uskoro na police trgovina dolazi i "korzet" za muškarce

Pripadnicima snažnijeg spola koji muku muče s pivskim trbuhom svoje probleme moći će prikriti posebnim odjevnim predmetima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviantart)

Opsjednutost izgledom nije nikakva novost kad su u pitanju žene i to je jedna od rijetkih generalizacija koje drže vodu. No, muškarci polako hvataju korak s njima.

Žene na raspolaganju imaju ogroman broj pomagala i odjevnih predmeta kojima je svrha da im osiguraju vitkiju liniju, odnosno da  žene izgledaju mršavijima. U tom je kontekstu tvrtka Marks&Spencer odlučila pomoći i pripadnicima jačeg spola. U svoju ponudu uvest će „korzet" za muškarce.

Pamučne majice i veste finog kroja dizajnirane su na način da ravnaju i oblikuju muški torzo zahvaljujući umetnutoj podstavi. Prema riječima dobavljača, u istraživanjima se pokazalo da „korzet" stanjuje mušku liniju i do 3,8 centimetara. Šef  nabave za odjel muškog rublja Dave Bins kaže za The Daily Telegraph kako su očekivanja velika i da će nakon 7. siječnja, kad odjeća dolazi na police, muškarci pohrliti u nabavku.

Linija Bodymax napravljena je upravo jer muškarcima izgled postaje sve važniji. Taj asortiman omogućit će svakom muškarcu da „popravi" sve one nepoželjne obline, izbočine i udubine na isti način na koji to za žene čine ženski odjevni predmeti.

30.12.2009. 09:26:19
http://metro-portal.hr/uskoro-na-police-trgovina-dolazi-i-korzet-za-muskarce/29622/