Metro-portal.hr

objavljeno 19.12.2013. 10:17:00
BLAGDANI

Urnebesna zabava za cijelu obitelj!

Nakon filma „Auti" i „Čudovišta iz ormara", svakako ne propustite njihove fantastične nastavke - Avione i Čudovišta sa sveučilišta

Luda zabava za velike i male
Luda zabava za velike i male (Menart)

Božićni blagdani sve su bliže i možda već nervozno razmišljate kako razveseliti najmlađe u vašoj obitelji. Jeste li se sjetili animiranih filmova? Ako niste, evo ideje; na veselje i oduševljenje svih ljubitelja zabavnih i humorističnih animiranih filmova od ovog tjedna u Hrvatskoj možete kupiti dva nova Disneyjeva DVD-a uz koje će se opustiti veliki i mali.

Nakon filma „Auti" i „Čudovišta iz ormara", svakako ne propustite njihove fantastične nastavke - Avione i Čudovišta sa sveučilišta. 

Iz čarobnog svijeta koji nam je donio „Aute" sada nam dolaze i Disneyjevi „Avioni", akcijsko -avanturistička animirana komedija u kojoj upoznajemo Praška, avion koji sanja da će jednoga dana postati veliki zračni trkač. Dusty zapravo nije napravljen za utrkivanje i uz to se boji visina. Zbog svega toga, pomoć će potražit kod sezonskog avijatičara, koji će dat sve od sebe da se Praško kvalificira na zahtjevno prvenstvo.

Praškova hrabrost biti će stavljena pred ultimativno iskušenje dok se priprema za osvajanje visina o kojima je prije samo sanjao... Ne treba odustajati kad je najteže, djeca će nešto naučiti, a roditelji se podsjetiti.

Još jedan film iz studija Disney -Pixar donosi ono najbitnije, a to je poučna poruka djeci. Animirani film „Čudovišta sa sveučilišta"pokazat će im kako jedino zajedničkim radom i trudom, mogu ostvariti željene ciljeve.

Zabavna priča o tome kako su dva Čudovišta, Mate i Sale, koja nisu imala ništa zajedničko, postali nerazdvojni prijatelji za cijeli život. Još od vremena kad je bio mali, Mate je sanjao o tome da postane zastrašivač.

On je odavno znao da najbolji zastrašivači dolaze upravo sa Sveučilišta za Čudovišta. Kada se konačno upiše na Sveučilište, Mate ubrzo susreće Saleta, koji je rođeni zastrašivač. Između njih dvojice razvija se nadmetanje koje izmakne kontroli i dovodi do velikih nezgoda pri čemu obojica bivaju izbačeni iz elitne klase. Na kraju shvate da samo zajedno mogu popraviti ono što su zamalo uništili.

Oba izdanja već se nalaze u prodavaonicama i sinkronizirana su na hrvatski jezik što će djeci biti posebno zabavno!

Blagdani u toplini doma mogu započeti!

19.12.2013. 10:17:00
http://metro-portal.hr/urnebesna-zabava-za-cijelu-obitelj/82261/