Metro-portal.hr

objavljeno 18.04.2008. 02:11:14
Urban Clubbing

Urban Clubbing

Fotografija vijesti

HEMINGWAY BAR: DJ David Penn 

PETAK •  Producent, aranžer, DJ i glazbenik, David Penn dolazi iz Madrida. Vlasnik je i producentske kuće Zen Records. U novije vrijeme sve se više vrti oko kuće Stereo Productions te izdaje nekoliko singlova.

BOOGALOO: DJ Dave Clark

PETAK • Nastupa jedan od najpoštovanijih techno DJ-a 90-ih, Dave Clark. Na glavnom flooru će mu se pridružiti Chop i Zero a na malom flooru sviraju Russo, Shark i Luka K. Kritičari su mu skinuli kapu kad je 1996. izdao prvi album Archive One. Upad je 90 / 110 kn.

MOČVARA: Hladno pivo - humanitarni koncert

PETAK •  S početkom u 20 sati, Hladno pivo će održati humanitarni koncert u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska, a u povodu 9. rođendana ‘Močvare’ i zatvaranja ovog zagrebačkog kluba. Ulaznice u pretprodaji: 80 kuna.

THE BEST: DJ Rush

PETAK • Svjetski poznati Isaiah Major aka Major Rush aka DJ Rush aka Russian Roulette ponovno nastupa u klubu The Best. Rush je rođen u Chicagu, ali najčešće je na turneji. Cijena ulaza je 50 kn u pretprodaji, a 70 kn na ulazu. Pretprodajna mjesta: Integral (Pothodnik), Transport Footware (Importanne, Gajeva), Klub 10 (Vlaška 10), blagajna kluba The Best. Dođite večeras i uživajte u progresiv zvukovima DJ Rusha.

 

AQUARIUS: Hip-hop Unity Nagrade 2007.

PETAK •  HHU statue pobjednicima će dodijeliti eminentna imena hrvatske hip-hop scene, a cijeli događaj svojim će nastupom uveličati Saša (TBF), ST!Illnes, DBP, Sinestet, SixPack, Target, Funky Biz te gosti iznenađenja.

BAKAGA BAR: 2. rođendan kluba

SUBOTA • Na velikom slavlju za 2. rođendan Bakaga bara očekuje vas vrhunska zabava uz catering, potoke šampanjca, velike torte i desetak prelijepih hostesa. Uz rođendan, očekuje vas i promocija Burna.

GJURO2: Metropolitan Night

SUBOTA •  Noć za provjerenu, komercijalnu glazbu. Dobar provod garantiraju hitovi koji se svakodnevno vrte na top listama MTV-a i drugih glazbenih televizija. Pop, r’n’b, house.... prolazi svaki ritam koji može natjerati na ples naše uvijek lijepe i raspoložene gošće.

AQUARIUS: 2 Many DJs

SUBOTA • Popularni belgijski duo, koji se krije iza imena 2 Many DJs (odnosno Soulwax), čine braća Dewaele, David i Stephen. S remiks albumom ‘As Heard on Radio Soulwax Pt. 2’, izdanim 2003. godine, unijeli su novitete i inovativan pristup u klupsku glazbu, te znatno utjecali na razvoj žanra poznatog kao bastard pop. 22h / 70kn.

 
SALOON: ‘chiLLa’gerOOropez Freestyle Battle

SUBOTA •  Od 19 do 21 sat traje besplatna plesna radionica MTV Dance. Prvi krug Freestyle Sessiona počinje u 22 sata, a drugi u 22.30. Finale je u 23.10 sati, a u 23.50 počinje koncert grupe ‘Los Habanos’.

MURANO: DJ Crazy Kid

SUBOTA •  Nemate ideju kamo izaći na dobru muziku uz dobru ekipu? Naš dragi Dj Crazy Kid i još draži nam mr. Chivas zovu vas na house party. 

18.04.2008. 02:11:14
http://metro-portal.hr/urban-clubbingc/6085/