Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2012. 19:55:00
ODLIČNA FORA!

Upišite "Zerg Rush" u Google i pripremite se na iznenađenje

Upišete li pojam „Zerg Rush" u pretraživač, slova „O" iz imena Google počinju „napadati" ostala slova na stranici, uništavajući ih malo po malo

Fotografija vijesti

Nakon zezancije s „gravitacijom", PacManom i Chuckom Norrisom, internetski gigant Google još se jednom odlučio poigrati s nekim popularnim kulturološkim fenomenom.

Ovoga je puta izbor pao na slavni Starcraft, popularnu stratešku igru američke kompanije Blizzard.

Upišete li pojam „Zerg Rush" u pretraživač, slova „O" iz imena Google počinju „napadati" ostala slova na stranici, uništavajući ih malo po malo.

Ukoliko napraviti dvostruki klik, vaš se kursor pretvara u nišan s kojim onda možete pokušati spasiti tekst na stranici ubijajući slova „O". Google će nakon toga izračunati vaš krajnji rezultat, kojeg možete podijeliti s prijateljima preko Google+.

Fanovi Starcrafta zasigurno znaju što znači pojam „Zerg Rush", a za one koji su nešto slabije upoznati s ovom popularnom igrom, Zergovi su vanzemaljska insektoidna rasa poznata po tome da nadjačava neprijatelje svojom brojnošću.

Teško je reći što je nagnalo Google na ovaj potez, osim možda pokušaja da dovede više ljudi na Google+. Bilo kako bilo, fora im je stvarno vrhunska.

27.04.2012. 19:55:00
http://metro-portal.hr/upisite-zerg-rush-u-google-i-pripremite-se-na-iznenadjenje/70477/