Metro-portal.hr

objavljeno 14.11.2012. 12:45:00
SPEKTAKL

Ulaznice za The Wall u prodaji od petka!

Ulaznice se od 16. studenog u redovnoj prodaji mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr

Spektakl na Poljudu
Spektakl na Poljudu (AdriaEntertainment)

Nakon što je The Wall srušen u prepunoj zagrebačkoj Areni, iduće ljeto Roger Watersov spektakl bit će izveden na stadionu Poljud u Splitu.

Iduće ljeto, 23. srpnja 2013. godine hrvatska publika ima priliku posvjedočiti glazbenom remek djelu popraćenim još većom i zahtjevnijom produkcijom. The Wall je jedan od najvećih stadionski projekta, a svakako najveći ikad izveden na Poljudu.

Ulaznice za ovaj izvanredan audio vizualni spektakl su u prodaji od petka, 16. studenog 2012. godine.

Ulaznice se od 16. studenog u redovnoj prodaji mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi može se naći i popis svih prodajnih mjesta). Podijeljene su u nekoliko kategorija:

VIP LOŽE - 600 kuna

SJEDENJE 1 - sektori D, E, P, R - 400 kuna

FAN PIT- 380 kuna

SJEDENJE 2 - sektori F, G, N, O - 330 kuna

TRAVNJAK- 280 kuna

SJEDENJE 3 - sektori H, I J, K, L, M - 230 kuna

Od 16.11. do 31.12.2012. vrijedi poseban popust od 10% za kupnju ulaznica u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana-jug, Zagreb), u specijaliziranim Eventimovim prodavaonicama (Ticket shop 1:Jurišićeva 2a, Zagreb; Ticket shop 2: Arena Centar, 2.kat, Lanište 32, Zagreb) te za kupnju putem info@adriaentertainment.hr.

Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT uz navedenih 10% popusta na ulaznice kupljene u uredu Adrie Zabave do 31. prosinca, ostvaruju dodatnih 10%. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Također, u uredu Adria Zabave, ulaznice se mogu kupiti na kartice i na rate! Popust od 10% do 31.prosinca vrijedi i za ulaznice kupljene na rate.

Podsjećamo kako će Roger Waters predstaviti turneju putem Internet prijenosa na RogerWaters.com i Facebook.com/rogerwaters u četvrtak 15. studenog u 12:30 prema engleskom računanju vremena, te će objaviti više detalja.

Roger Waters, suosnivač i glavni autor fenomenalnih Pink Floyda, najavio je povratak povijesne produkcije "The Wall" u Europu 2013.g. Njegovo audio vizualno remek djelo otuđenja i transformacije bit će u cijelosti izvedeno uključujući prateći bend u punom sastavu,te umjetničku produkciju.

Za  velike "open air" stadionske koncerte, Roger Waters redizajnirao je The Wall izvedbu, te je djelo podignuo na viši nivo kako bi postigao ultimativni stadionski događaj. Cilj mu je bio približiti  The Wall iskustvo još bliže fanovima gdje god sjedili.

"Izvanredno mi je drago što ću još jednom izvoditi The Wall u Europi. Bit će to jako zabavno za sve nas. Preradio sam show za izvedbu na velikim stadionima. Stvarno je dobro. Još više pokreta, čak je aktivnije, privlačnije, dramatičnije i uzbudljivije od nastupa u arenama. Morao sam razmisliti o cijeloj priči sa stadionima. Ovakav veliki stadionski show nije mogao biti realiziran prije 40 godina. Nismo mogli ispuniti prostor na način da bude emocionalno, glazbeno i scenski zadovoljavajući. Tehnologija se promijenila. Sada možemo." (Roger Waters)

U njujorškom hotelu „Roosevelt" prošlog je četvrtka (8.11.2012.) na dodjeli Billboardovih nagrada, turneja „The Wall live" Roger Watersa proglašena turnejom koja je ostvarila najveći prihod - „Top Tour Award". Na istoj ceremoniji, Watersov menadžer, Mark Fenwick, proglašen je najboljim menadžerom.

„Billboardova" dodjela nagrada posvećena je koncertnoj industriji, najtraženijim izvođačima i najposjećenijim koncertnim prostorima, a primarno se bazira na Billboardovoj top ljestvici te na broju prodanih ulaznica u razdoblju od listopada 2011. do rujan 2012. godine.  

"The Wall" je  do sada uživo izveden 192 puta diljem svijeta, ispred više od 3.3 milijuna fanova što turneju čini jednom od najuspješnijih turneja u povijesti rocka. Turneja 2013 sadržavati će 18 open air/stadionskih izvedbi, uključujući kultne prostore kao što su Rimski Olimpijski Stadion, Amsterdamska Arena, Berlinski Olimpijski Stadion i Telenor Arenu u Oslu. 

14.11.2012. 12:45:00
http://metro-portal.hr/ulaznice-za-the-wall-u-prodaji-od-petka/74867/