Metro-portal.hr

objavljeno 09.11.2012. 09:51:00
FESTIVAL

Ulaznice za INmusic povoljnije do 13. studenoga

INmusic svim kupcima za ovu zaista nisku cijenu nudi dva dana koncerata brojnih stranih i domaćih izvođača

INmusic daje povoljnije ulaznice
INmusic daje povoljnije ulaznice (Arhiva)

Vrijeme zaista leti. Prve ovogodišnje snježne pahulje kao da su već odavno zalepršale Hrvatskom i podsjetile da se bliži 13. studeni. Ako vas je slučajno uhvatila panika, ne brinite. Niste zaboravili neki praznik ili blagdan pa samim time i priliku da brzopotezno spojite još koji vikend. Još samo do utorka 13. studenog, po povoljnoj cijeni od samo 250 kuna možete kupiti ulaznicu za INmusic festival 2013. Još je malo manje od simboličnih osam mjeseci ostalo do osmog festivalskog izdanja, a razlog da ranije krenete u šoping definitivno je - ušteda novca.

Kriza, štednja i slični pojmovi već mjesecima građanima Europe ne izlaze iz ušiju. Upravo je zato važno svaku kunu pametno potrošiti. INmusic svim kupcima za ovu zaista nisku cijenu nudi dva dana koncerata brojnih stranih i domaćih izvođača, priliku da vide i čuju što je stvorilo nove zvijezde glazbene scene kao i legende svjetske glazbe, brojne dodatne sadržaje za upotpunjavanje festivalskog doživljaja, nezaboravnu atmosferu s najboljim prijateljima i tisućama prilika za nova prijateljstva. A ušteđeni novac dobro će doći u nekoj drugoj prilici.

Ulaznice se prodaju na sljedećim zagrebačkim adresama Tisak media centra: Arena centar (Lanište bb), Astoria (Račkoga 2), Autobusni kolodvor (Avenija Marina Držića), Frankopanska 5a, Gajeva 2, Pothodnik (Glavni kolodvor, Grgura Ninskog bb). Tisak media centre potražite i u drugim hrvatskim gradovima: Varaždin (Ivana Kukuljevića 13), Osijek (Portanova, Svilajska 31a), Karlovac (Trg Matije Gupca 1), Rijeka (Korzo 26), Split (City Center One, Vukovarska 207). Ljubitelji glazbe iz ostalih hrvatskih gradova (kao i Zagrepčani kojima se ne da udaljiti od kvartovskog kioska) ulaznicu putem Tisak media webshopa mogu naručiti na najbliži kiosk! Više informacija potražite na www.inmusicfestival.com te na Facebook i Twitter profilima INmusic festivala.

09.11.2012. 09:51:00
http://metro-portal.hr/ulaznice-za-inmusic-povoljnije-do-13-studenoga/74765/