Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2013. 13:18:00
FESTIVAL

Ulaznice za INmusic festival povoljnije još samo do 15. travnja

Ukoliko još uvijek niste nabavili svoju festivalsku ulaznicu, ključna riječ je požurite

Još samo tri dana povoljnije cijene
Još samo tri dana povoljnije cijene (INmusic)

Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, Dikta, Stealing Sheep, Dosh Lee, She Loves Pablo, Radio Aktiv. Bendovi koji dolaze iz različitih zemalja i poklonici su različitih glazbenih stilova ipak imaju zajedničku crtu - osmi po redu INmusic festival.

Svi su oni potvrdili svoj nastup na ovogodišnjem izdanju, a popis izvođača još je itekako otvoren za nova imena. Ukoliko još uvijek niste nabavili svoju festivalsku ulaznicu, ključna riječ je požurite jer se po trenutačnoj cijeni od 349 kuna mogu kupiti još samo do ponedjeljka 15. travnja (uključujući 15. travnja).

Čekaju vas u svim prodavaonicama Tisak media centra diljem Hrvatske, a mogu se i na vama najbliži kiosk Tiska naručiti putem Tisak media webshopa. Online prodaja ulaznica omogućena je putem sustava Entrio kojem se može pristupiti s internetske stranice INmusic festivala te pripadajućeg Facebook profila. Onima koji budu dovoljno spretni i sretni Ožujsko pivo omogućit će kupovinu još povoljnije ulaznice. Organiziranjem raznih nagradnih igara i akcija, Žuja će osigurati popust od 50 kuna na važeću cijenu festivalske ulaznice. Lajkajte Facebook profil Ožujskog piva i INmusic festivala te redovito pratite tijek akcija.

Na ovogodišnjem vas INmusic festivalu ne očekuju samo odlični koncerti velikih svjetskih glazbenih imena već i brojni zanimljivi dodatni sadržaji. Velika novost je INteatar u sklopu kojeg će se moći pogledati kazališne uspješnice CABAres CABArei Zijaha Sokolovića te Münchhausen Vilima Matule, a posjetitelje očekuje i posebno iznenađenje. DJ program Šuma Striborova pružit će poseban i nadasve mističan glazbeni doživljaj, a drvena instalacija u obliku konja RockIN' horse osigurat će još jedno jedinstveno festivalsko iskustvo.

Prošlogodišnji hitovi Balkan party posvećen legendarnom filmu Ko to tamo peva te Retro party odnosno program Tko pjeva zlo ne misli prema kultnoj hrvatskoj „komediji s pjevanjem" ponovit će se na radost svih ljubitelja kinematografije i razuzdane zabave. Svoje će vještine upravljanja brodom na daljinsko upravljanje svi zainteresirani moći iskušati na Tesla Boat Showu, a nezaboravni i originalni ljudski jukebox ispunit će svaku glazbenu želju i napraviti pravi spektakl.

Cijeli niz međunarodnih priznanja ove je godine stigao na adresu INmusic festivala. Ugledni američki The Huffington Post smjestio ga je na popis 10 svjetskih festivala koji se ne smiju propustiti, a britanski travel portal GlobalGrasshopper smjestio ga je na popis 10 najboljih europskih glazbenih festivala. Njegove su prednosti hvalili i drugi svjetski travel portali poput američkog Travelfreaka ili španjolske Tripterie, a internetski booking servis LateRooms.com nedavno je izvijestio kako je zbog INmusic festivala interes za rezervaciju hotelskog smještaja u Zagrebu porastao čak 1500 posto.

Podsjetimo i da se u Velikoj Britaniji organizira glazbeni natječaj All about the music na kojem se britanski bendovi natječu za nastup na INmusic festivalu. Pet finalista već je odabrano, a na finalnoj večeri u britanskom klubu The Assemby pridružit će im se i pobjednik natječaja Zasviraj sa Žujom koji će biti proglašen u utorak 16. travnja

12.04.2013. 13:18:00
http://metro-portal.hr/ulaznice-za-inmusic-festival-povoljnije-jos-samo-do-15-travnja/77518/