Metro-portal.hr

objavljeno 16.12.2009. 13:51:35
18.-30. prosinca

Ulaz na Božićni velesajam besplatan čak osam dana

Sajam se održava u sedam paviljona sa brojnim sadržajima - zemlja Djedamrazija, cjelodnevne kreativne radionice za djecu, najveći lunapark, itd.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neja Markičević/CROPIX)
Najveselija priredba Zagrebačkoga velesajma Božićni velesajam, namijenjena širokoj publici, održat će se od 18. do 30. prosinca.

Božićni velesajam najveći je zabavno-prodajni park u Zagrebu i Hrvatskoj, a kako su istaknuli predstavnici ZV-a na današnjoj konferenciji za novinare, ove će godine posjetiteljima ponuditi besplatan ulaz čak osam dana, stalni besplatni ulaz za djecu do sedam godina, besplatni parkirališni prostor i povoljnu cijenu ulaznice od 10 kuna tijekom vikenda.

Sajam se održava u sedam paviljona sa brojnim sadržajima - zemlja Djedamrazija, cjelodnevne kreativne radionice za djecu, najveći lunapark u Hrvatskoj, prezentacija Egipta itd.

Na ZV-u se u isto vrijeme održavaju i dvije atraktivne izložbe koje se mogu posjetiti uz plaćanje posebne ulaznice. Riječ je o izložbi Svijet dinosaura na kojoj se izlaže 60 figura dinosaura u prirodnoj veličini, te izložbi egipatskih skulptura iz Tutankamonove grobnice pod nazivom Faraonovo blago. (hina/metro-portal)

16.12.2009. 13:51:35
http://metro-portal.hr/ulaz-na-bozicni-velesajam-besplatan-cak-osam-dana/28687/