Metro-portal.hr

objavljeno 12.08.2011. 11:57:00
NIJE SHVATIO POANTU

Uhićen dok je pokušavao provaliti u zatvor

48-godišnji Marvin Lane Ussery uhvaćen je u srijedu navečer dok se pokušavao popeti na zid visok 3 tri metra koji okružuje veliko šumovito područje zatvora u Sacramentu

Marvinu su očigledno nedostajali prijatelji iz zatvora
Marvinu su očigledno nedostajali prijatelji iz zatvora (Sacramento County Sheriff)

Dok velika većina zatvorenika svoje duge dane provodi smišljajući kako da pobjegne iz zatvora, što tek rijetkima i uspije, vlasti u Kaliforniji objavile su kako su uhvatile jednog bivšeg zatvorenika kako pokušava ući nazad unutra.

48-godišnji Marvin Lane Ussery uhvaćen je u srijedu navečer dok se pokušavao popeti na zid visok 3 tri metra koji okružuje veliko šumovito područje zatvora u Sacramentu, a  na čijem se vrhu nalazi i bodljikava žica.

Vlasti javljaju kako je Ussery u tom zatvoru svojevremeno služio kaznu za pljačku, ali je 2009. godine uvjetno pušten. Sumnja se kako je Ussery pokušavao unutar zatvora unijeti drogu ili mobitele, ali uprava zatvora još ništa nije uspjela potvrditi.

Muškarac se trenutno nalazi u pritvoru i protiv njega je podignuta optužnica za kršenje uvjetnog puštanja te kršenje zabrane prilaska zatvoru za bivše zatvorenike.

12.08.2011. 11:57:00
http://metro-portal.hr/uhicen-dok-je-pokusavao-provaliti-u-zatvor/62193/