Metro-portal.hr

objavljeno 06.01.2014. 10:34:00
UDOMI ME!

Udomite crne njuškice iz Novske

Akcija udomljavanja crnih njuškica traje i dalje, ovoga puta predstavljamo tri slatka psića iz Novske

Evo crnih šapica iz Novske
Evo crnih šapica iz Novske (Arhiva)

Javili su nam se iz Udruge Mala Šapa Novska, i oni kažu da njihove crne njuške dugo, predugo čekaju svoj zauvijek dom. Da ih predstavimo:

Nera je nađena u Okučanima na željezničkom kolodvoru sa 6 svojih štenaca, štenci su udomljeni, samo je ona još ostala. Trenutno je na privremenom smještaju sa Tarom i još jednim muškim pesekom koji je tamo trajno smješten, tako da se slaže sa ostalim psima sasvim dobro. Stara je do godine dana, malena vrtirepka, izuzetne mile naravi. težine manje od 10 kg, u tipu pinča, samo malo veća od njega. Na slikama izgleda veće, nalazi se u Banovoj Jaruzi i prijevoz je moguć- Također, za nju osiguravamo sterilizaciju. Kontakt 0915573257 ili na mail: mala.sapa.novska@gmail.com

Puškin je isto tako maleno biće, ostavljeno na pilani da se sam snađe kako zna i umije. Trenutno se nalazi na plaćenom smještaju u mjestu kraj Novske. Još je štene, tako da nema ni godinu dana, oko 4 mjeseca otprilike. Napomena: ne voli baš koke tako da ne bi bilo baš idealno da ode u dom i dvorište gdje ima pristup kokošima :). Jaako je razigran, samo bi trčao i skakao.
Kontakt:  0921705506  ili na mail mala.sapa.novska@gmail.com

Tara je nađena u Novskoj u centru grada kako šepa na tri noge i slijedi ljude, ali nitko ju nije ni pogledao. Bila je kod veterinara, nije ništa slomljeno, samo je malo napuklo, bude prošlo brzo. Mješanka je, kako se nama čini, njemačkog ovčara. Biti će srednjeg rasta, isto je jako dobra i mirna. Ima oko 5 mjeseci. 
Kontakt: 0915573257 ili na mail mala.sapa.novska@gmail.com

06.01.2014. 10:34:00
http://metro-portal.hr/udomite-crne-njuskice-iz-novske/82550/