Metro-portal.hr

objavljeno 05.02.2014. 10:19:00
UDOMI ME!

Udomite crne njuške iz Pazina

I Istra ima svoje crne njuške koje treba udomiti, a za njih se za sada brine udruga HappyEnd iz Pazina

Pazinske crne njuške za udomljavanje
Pazinske crne njuške za udomljavanje (Metro)

Iz Čakovca se selimo u Pazin gdje djeluje Udruga HappyEnd. Upoznajmo njihove crne njuške.

Nera je kujica koja je već neko vrijeme lutala ulicama Labina. Oglašavali smo je na našoj stranici, na portalu lokalnih novina i sl., međutim nikad se nije javio ni vlasnik (nije čipirana) a ni potencijalni novi udomitelj. Po njenom ponašanju jasno je da je imala vlasnika, zna osnovne komande (sjedi, čekaj, daj šapu), bez problema ulazi u auto (kao da je već naučena na vožnju) i obožava ljude.

Sada je u skloništu u Pazinu, Nerin jedini problem je što ne može boraviti sa drugim psima u boxu (ili zatvorenom prostoru) i ne voli mace. Vani sa psima je dobra. Znaći potreban je udomitelj koji će imati nju kao jedinog ljubimca ili da je spreman raditi na njenom problemu.

Usprkos tome sto je energična i živahna i voli trčati, Fida je izuzetno poslušna, ne udaljava se u šetnjama ni iz dvorišta, savršeno se ukalapa sa drugim psima, a ljude obožava. Ne dira mace.. Fida trazi dom koji je zaslužila nakon svih patnji koje je prosla, sad je došlo njeno dobro vrijeme a vi koji tražite odanog i poslušnog psa, dodjite ju upoznati. Ima cca. 5 god, rastom do koljena. 

Jena je cijepljena protiv zaraznih bolesti, očišćena od parazita, navikla na pse svih vrsta i veličina kao i na mace, obožava djecu.  Čeka pravi dom u kojem će biti ravnopravni član obitelji.

Sana je kujica malog rasta, oko 10kg, boravila u stanu pa znamo da se pristojno ponaša sto se tiče nediranja stvari i neobavljanja nužde unutra. Sada je i sterilizirana, dobro se slaze sa svim psima, jos uvijek čeka svoju šansu

sve informacije : 099 746 7006

web: http://www.udrugahappyend.com/

facebook: https://www.facebook.com/groups/174161752708829/

05.02.2014. 10:19:00
http://metro-portal.hr/udomite-crne-njuske-iz-pazina/83096/