Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2017. 09:31:00
UDOMI ME!

Udomite Azru

Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu dana i uživaju u svojim zauvijek domovima

Udomite Azru
Udomite Azru (Udruga Indigo)

Azra je pronađena na cesti izgladnjela i skotna. Smještena je na privremeni smještaj gdje je donijela na svijet četiri prekrasne male njuškice koje sada već imaju godinu dana i uživaju u svojim zauvijek domovima.

Azra i dalje čeka svoju sreću i vjerujte nam, zaslužila ju je nakon svega što je prošla. Azra je imala izraslinu na trbuhu za koju se ustanovilo da je hernija,a  tijekom pretraga ustanovljeni su joj  tumore dojki te oštećenje oka. 

Azra je odlično podnijela dvije operacija, uklanjanje hernije te vađenje oka. U ponedjeljak ide na, nadamo se, zadnju operaciju, vađenja maternice i tumora. Iako je sva zapravo bolesna, ova njuška to ne pokazuje apsolutno ničim. S jednim okecom se super snalazi, izuzetno je mazna i zaigrana. Jako voli biti u kontaktu s čovjekom, a i naučena je na suživot sa psima i macama.

Ako volite velike, mazne pse Azra je idealan pas za vas i vjerujemo da je stvarno vrijeme da ova najmaznija njuška konačno bude u svom zauvijek domu, voljena i sretna.

Sve informacije za Azru možete dobiti na Facebook stranicama Udruge Indigo , a ako možete, pomozite im i s pokrivanjem veterinarskih troškova triju operacija.

IBAN: HR1123600001102382959
SWIFT: ZABAHR2X
Zagrebačka banka
Donacijski halofon 060 980980

03.02.2017. 09:31:00
http://metro-portal.hr/udomite-azru/102886/