Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2011. 10:47:19
U STILU KUMA

Udala se redateljica Sofia Coppola

Kći slavnog Francisa Forda Coppole udala se za francuskog pjevača Thomasa Marsa u pravom Corleoneovsnom vjenčanju

Fotografija vijesti

Četrdesetogodišnja američka redateljica Sofia Coppola, najpoznatija po filmu "Izgubljeni u prijevodu" i glumačkoj ulozi kćeri don Corleonea u trećem Kumu, udala se za svojeg dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, na svečanosti održanoj u malome talijanskom mjestu Bernaldi, u regiji Basilicati, iz koje potječe obitelj Coppola, a prisustovalo joj je osamdesetak uzvanika.

Među rijetkim slavnim osobama vjenčanju je, osim Sofijina oca Francisa Forda Coppole, prisustvovao i američki redatelj George Lucas.

Vjenčanje je održano u talijanskom stilu, a gostima su ponuđena mnogobrojna jela tipična za talijansku kuhinju, poput mozzarelle i sira caciocavalla s pršutom i smokvama, orechiettima s umakom od rajčica i bosiljka, potom je uslijedila pečenka, tikvice, razne salate..., a gosti su jela zalijevali vinom što ga proizvodi obitelj Coppola.

Sofijinu vjenčanicu kreirao je tuniski dizajner Azzedine Alaia. Sofija i Thomas Mars, pjevač francuske grupe Phoenix zajedno žive već godinama i imaju dvoje djece.

Djed slavnog redatelja Francisa Forda Coppole, Agostino je 1904. godine, poput mnogih siromašnih Talijana s juga zemlje, pošao u Ameriku za boljim životom.

28.08.2011. 10:47:19
http://metro-portal.hr/udala-se-redateljica-sofia-coppola/62643/