Metro-portal.hr

objavljeno 28.05.2008. 21:58:46

‘Udajem se za Ronalda’

Prsata Nereida Gallardo na chatu objavila skorašnje vjenčanje s poznatim nogometašem

Ljepotica tvrdi da je ludo zaljubljena u zvijezdu Manchester Uniteda te da bi s njim jednoga dana htjela imati djecu
Ljepotica tvrdi da je ludo zaljubljena u zvijezdu Manchester Uniteda te da bi s njim jednoga dana htjela imati djecu

Prekrasna djevojka nogometnog genijalca Cristiana Ronalda, 25-godišnji model Nereida Gallardo  u internetskom je chatu otkrila da s Ronaldom planira skoro vjenčanje. Nereida je inače ovisnica o chat programima poput MSN-a, na kojem često priča i s nepoznatim ljudima, a jednom od njih ispričala je kako se za nogometaša ubrzo namjerava udati i s njim izgraditi obitelj.

Divlji seks

Ljepotica s Majorke tvrdi da je ludo zaljubljena u zvijezdu Manchester Uniteda te da bi s njim jednoga dana htjela imati djecu, piše Index.hr. Nereida prilikom chata sa svojim virtualnim prijateljima, koji su nerijetko potpuni stranci, koristi web kameru, a često nosi crveni dres Manchester Uniteda, kluba u kojem portugalska superzvijezda Ronaldo igra.

OrgijanjeCristiano Ronaldo je prije nekoliko mjeseci izazvao skandal kada se na internetskim portalima proširila ispovijest jedne od pet prostitutki s kojima je nogometaš orgijao, a prošloga je listopada priveden zbog sumnje da je silovao dvije djevojke. 

Cristiano je prije nekoliko mjeseci izazvao pravi skandal kada se internetskim portalima proširila ispovijest jedne od pet prostitutki s kojima je nogometaš orgijao, a prošloga je listopada priveden zbog sumnje da je silovao dvije djevojke.

Svima je već poznato da mladi nogometaš voli divlji seks, a isto se govori i za Nereidu za koju tvrde kako je ‘nezasitna’. Ronaldo je prethodno tvrdio kako će je oženiti kada osvoji kup Lige prvaka, no nakon što ga je prošloga tjedna osvojio, o vjenčanju više nije prozborio ni riječi. Obožavatelj koji je putem MSN-a chatao s Nereidom tvrdi kako mu je ona ispričala planove za vjenčanje do najsitnijih detalja.

Predivna mladenka

- Pričala je o tome kako su se odlučili vjenčati, no još nisu ustvrdili datum vjenčanja. Cijelo mi je vrijeme pokazivala slike na kojima je s Ronaldom i rekla kako bi bila predivna mladenka - ispričao je muškarac. Nereida i Ronaldo upoznali su se početkom godine u jednom klubu na Majorki, a nogometaš je ove glasine o vjenčanju oštro opovrgnuo. (METRO) 

28.05.2008. 21:58:46
http://metro-portal.hr/udajem-se-za-ronalda/7858/