Metro-portal.hr

objavljeno 28.03.2020. 18:01:00
SAZNAJEMO

Učinkovita i brza aromaterapija stvorena za žene

Sprej i ulje predivnog mirisa u kojem se isprepliću muškatna kadulja, ruža i bergamot bit će prijatelji svakoj ženi i njezinoj cikličnoj prirodi, posebno u PMS-u i menopauzi

Primavera Aroma comfort mirisno ulje
Primavera Aroma comfort mirisno ulje (Primavera Aroma Comfort)

PMS, menstrualni bolovi, promjene raspoloženja, naleti vrućine... Sve pripadnice ljepšeg spola u jednom trenutku će se složiti - nije lako biti žena. Ipak, nema ničeg ljepšeg od ispunjujućeg osjećaja kada prigrlimo svoju ženstvenost.

Primavera Aroma comfort donosi dva nova pomagača za žene od 100% čistih i organskih eteričnih ulja. Sprej i ulje predivnog mirisa u kojem se isprepliću muškatna kadulja, ruža i bergamot bit će prijatelji svakoj ženi i njezinoj cikličnoj prirodi, posebno u PMS-u i menopauzi.

Sprej Flash relief iskoristite kod naglih valova vrućine, posprejajte lice i glavu i vratite se u ravnotežu. Mirisno ulje, osim što je izvrsno za njegu kože, izvrstan je za opuštajuću masažuu PMS-u. Nježno ga utrljajte u područje abdomena i križa i osjetite olakšanje i smirenost.

Novu Primavera Aroma Comfort liniju potražite na web shopu www.biobio.hr i u trgovinama te podržite svoju žensku prirodu.

28.03.2020. 18:01:00
http://metro-portal.hr/ucinkovita-i-brza-aromaterapija-stvorena-za-zene/124644/