Metro-portal.hr

objavljeno 30.09.2013. 19:30:00
COOL

U žuto-crnim bojama na najbrojnijoj Dubiozinoj fotki

Dubioza Kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog

Obucite se u boje Dubioze
Obucite se u boje Dubioze (Arhiva)

Dubioza Kolektiv uvela je jako lijepo pravilo po kojem se odmah po završetku svakog koncerta fotografira s publikom u pozadini. Za zagrebački koncert priprema se akcija kakvu još dosad nisu izveli, akcija u kojoj će se napraviti najbrojnija Dubiozina fotografija u Hrvatskoj.

Sve što fanovi trebaju napraviti je doći na koncert obučeni u boje Dubioze (žuto-crna kombinacija, samo žuta ili samo crna) i u trenutku slikanja dići ruke visoko u zrak. Službeni fotograf grupe napravit će fotku koja će sljedeći dan (nedjelja, 27.10.) točno u 17 sati biti objavljena na Facebook eventu zagrebačkog koncerta.

Među prvih 50 koji se tagaju na fotki bit će nasumično odabrano 5 najsretnijih koji će osvojiti ulaznice za koncert u Rijeci 15. studenog i upoznavanje s Dubioza Kolektivom!

Dubioza Kolektiv nastupit će u sklopu Tuborg Open Faira u zagrebačkom Domu sportova u subotu, 26. listopada te u riječkoj Dvorani mladosti u petak, 15. studenog. U Rijeci će im društvo na pozornici činiti Brkovi i S.A.R.S.  Oba koncerta dio su glazbene platforme Tuborg Open Fair koncipirane na način da atraktivnim glazbenim sadržajima te odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogati hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu.

ULAZNICE

Zagreb

Cijena ulaznice iznosi 65 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih bude, koštati 80 kn.

Službena prodajna mjesta su:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Rijeka

Cijena ulaznice iznosi 60 kn do 6. listopada. Od 7. listopada do 14. studenog ulaznica koštati 70 kn, dok će na dan koncerta, ukoliko ih ostane, koštati 85 kn.

Službena prodajna mjesta su:

  • Dallas Music Shopu Rijeka, Splitska 2a

Koncert Dubioza Kolektiva u Zagrebu i Rijeci organizira LAA.

30.09.2013. 19:30:00
http://metro-portal.hr/u-zuto-crnim-bojama-na-najbrojnijoj-dubiozinoj-fotki/80783/