Metro-portal.hr

objavljeno 25.02.2019. 13:29:00
SAZNAJEMO

U Termama Olimia ožujak je tradicionalno posvećen ženama

Ovo je jedinstvena prilika da, malo za promjenu, netko drugi brine o vama. Saune, masaže, brojni beauty tretmani i, dakako, božanstveni zalogaji – na vama je samo da odaberete kako se želite opustiti

Prepustite se uživanju
Prepustite se uživanju (Terme Olimia)

Rastrgnuta obvezama privatnog i poslovnog života, prosječna žena sebi može posvetiti tek 30-ak minuta u danu! Brinući se o drugima, žene zaboravljaju na sebe, no žele li imati sretan i ispunjen život te zadovoljavajuće odnose, nužno je ponekad biti i sebičan. Postavljanje granica jedna je od ključnih vještina za postizanje osobnog zadovoljstva. Reći "Ne!" djeluje terapeutski, baš kao i planiranje vremena koje će biti samo njihovo.

Postoje različiti načini kako provesti vrijeme sam sa sobom, no većina pripadnica ljepšeg spola poželjet će da se, malo za promjenu, netko drugi brine o njima. Mjesec žena u Termama Olimia idealna je prilika da učinite ono o čemu zasigurno dugo maštate - razmazite sebe.

Wellness Orhidelia, već godinama najbolji wellness centar u Sloveniji, najprestižniji je dio Terma Olimia - tamo ćete moći ostvariti sve vaše želje. Savršena interakcija unutarnjih i vanjskih bazena, Svijet sauna, brojna tematska odmorišta, prava su arhitektonska poezija. Doživite savršenu ljepotu opuštanja u različitim parnim i finskim saunama. Anticelulitni oblozi, tretman čokoladom i kokosom, tretman olimskim medom..., posebni su programi u saunama koje će vas osvojiti "na prvu". Jedan od njih je i Gospodari vjetra, jedinstven program vrtloženja zraka uz pratnju glazbe i mirise eteričnih ulja za potpuno opuštanje tijela i uma.

Nakon samo jednog dana u kojem ćete udovoljiti sebi i svojim željama, promatrat ćete svijet drugačijim očima, napunit ćete baterije, a tjedne obaveze obavljat ćete kao od šale.

Više o ponudama Terma Olimia potražite na  www.terme-olimia.com.

25.02.2019. 13:29:00
http://metro-portal.hr/u-termama-olimia-ozujak-je-tradicionalno-posvecen-zenama/117106/