Metro-portal.hr

objavljeno 18.01.2010. 18:44:14
VELIKA POTRAŽNJA

Muška prostitucija cvjeta u Rusiji

Cijene usluga u ovom sektoru nastavljaju rasti zbog velike potražnje, a nedostatka izvora i male ponude

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Ne iznenađuje činjenica da kriminalno podzemlje muške prostitutke smatra vrijednom imovinom. U slučaju neposluha čak mogu biti lišeni vlastitih genitalija.

Muška prostitucija sve više raste u regiji Rostov, gdje je minimalna cijena za sat usluga oko 700 kuna. Većina klijenata su zrele bogate dame koje si lako mogu priuštiti ovo zadovoljstvo i nekoliko puta tjedno. Sve je veći broj klijenta i među poslovnim ženama srednje dobi, koje nemaju vremena graditi vezu. S muškim prostitutkama dobiju sve što traže, a nemaju nikakvih obaveza.

U prosincu prošle godine, policija je otkrila svodnika i cijeli bordel u Rostovu. On je kasnije odao i svojeg brata koji je nudio preko interneta usluge mladih muškaraca. Istog mjeseca otkriven je svodnik u Moskvi koji je organizirao cijeli mrežu muških prostitutki u tom gradu. Većina zaposlenih bili su beskućnici te stranci.  

I dok se policija bori s ovom vrstom kriminala, znanstvenici te ostali stručnjaci pokušavaju rješiti problem organizacijom različitih seminara na kojima se nudi pomoć i edukacija.

18.01.2010. 18:44:14
http://metro-portal.hr/u-rusiji-cvjeta-muska-prostitucija/30926/