Metro-portal.hr

objavljeno 18.06.2015. 11:24:00
HMM

U Roswellu je pao nacistički NLO?

Nacistički znanstvenici su u vrlo kratkom razdoblju nadmašili apsolutno sve što su radili i Amerikanci i Rusi, stvorivši rakete i još cijelu silu nepoznatih oružja - pa zašto ne i NLO?

Je li nacističko Zvono majka svih NLO-a?
Je li nacističko Zvono majka svih NLO-a? (Screenshot YouTube)

Roswell i dalje izaziva kontroverze jer se i nakon gotovo 70 godina ne zna puno više nego što se znalo prvi dan nakon pada NLO-a, a teorije zavjere su uspjele iznjedriti još jednu priču koja, mogli bismo reći, drži vodu.

Ako stavimo na stranu činjenicu da u priči ne postoje izvanzemaljci, ostatak je izuzetno zanimljiv jer se pojavljuje zemaljska inačica ljudi iz nekog drugog svemira - nacisti. 

Nacistički znanstvenici su u vrlo kratkom razdoblju nadmašili apsolutno sve što su radili i Amerikanci i Rusi, stvorivši rakete i još cijelu silu nepoznatih oružja. Naravno, poslije rata Istok i Zapad željeli su samo jedno - uloviti ili pridobiti što veći broj nacističkih znanstvenika na svoju stranu.

Dokumentirani su nacistički pokušaji da naprave superiornu letjelicu koja je, gle čuda, izgledala baš kao i NLO-i koji su se nakon rata naglo razmilili SAD-om i koje su tada počeli prijavljivati građani u valovima.

Može li stvarno biti istina da je kraj Roswella pala letjelica napravljena po nacističkim planovima? Autori ovog videa tvrde da jest ...

18.06.2015. 11:24:00
http://metro-portal.hr/u-roswellu-je-pao-nacisticki-nlo/92404/