Metro-portal.hr

objavljeno 16.05.2011. 15:46:27
SPEKTAKL

U prodaji novi kontigent ulaznica za Bon Jovija

Od utorka su u prodaji još dva sektora na tribinama sjever, istok i zapad po popularnim cijenama

Novi sektori na stadionu za koncert Bon Jovija
Novi sektori na stadionu za koncert Bon Jovija (Lupa promotion)

Zbog ogromne potražnje za ulaznicama najvećeg ovogodišnjeg spektakla na Maksimiru, od sutra, 17. svibnja, u prodaji su novi sektori ulaznica. Otvaraju se istočne i zapadne tribine gore, te gornja sjeverna tribina.  Odlukom Lupa promocije, te će se ulaznice prodavati po popularnim cijenama:

GORNJA TRIBINA ISTOK/ZAPAD : 250 KN

GORNJA TRIBINA SJEVER : 175 KN

U prodaji je još uvijek i parter po cijeni od 330 kn, a Zapad/ Istok dolje je rasprodan kao i Golden Circle..  Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima EVENTIMA  te online preko www.eventim.hr. U prodaji su još i posebne ulaznice za VIP DIAMOND PAKET za najveće fanove koji omogućuje pristup ekskluzivnim sadržajima prije i nakon koncerta.

Cijena mu je 2000 kuna a sadrži:  

• Vip dijamantnu ulaznicu (za prvi sektor odmah do pozornice)

• Akreditaciju za uspomenu

• Posebno dizajniranu torbu

• Službeni program turneje sa autogramima (limitirano izdanje)

• Službeni preparty koji započinje 2 sata prije koncerta, a uključuje catering

• Raniji  ulazak na stadion

• Vip Bar

• Vip štand

Bend, koji je skoro tri desetljeća na sceni, ponosno nosi titulu ambasadora američkog rock and rolla. Do sada je njihove live nastupe vidjelo više od 34 milijuna ljudi na svijetu, a u sklopu svoje svjetske turneje" The Circle Tour" po prvi puta će nastupiti u Zagrebu. Obzirom da bend nikada nije nastupao u regiji, koncert Bon Jovija sigurno će biti jedan od najvećih koncerata koji su održani  na ovim prostorima.

Bon Jovi svoju europsku turneju započinju upravo u Zagrebu te će u našem glavnom gradu boraviti čak 5 dana. Vrijeme će provesti u intenzivnim probama, snimanju i razgledavanju Zagreba. Za najveći ovogodišnji koncert pripreme će početi već 25. srpnja  kada dolazi prvi dio produkcijske ekipe.

Oprema, koja teži oko 77 tona, u Europu se prevozi kontejnerima, a do Zagreba će doći smještena u 50 šlepera. Impresivan video zid, koji se sastoji od 750.000 pixela, teži oko 4 tone, a za njegovo postavljanje će biti zaduženo čak 30 osoba i jedna dizalica. Pozornica će se slagati 5 dana, a na kompletnoj pripremi ovog koncerta raditi će čak 200 osoba.

Grupa Bon Jovi je dosegla status globalnih ikona u cijelom svijetu, a nadolazeća turneja ponuditi će europskim obožavateljima jedinstvenu priliku da budu dio jednog od najvećih spektakala u 2011. godini. Obzirom da je Zagreb jedini grad u regiji u kojemu će se koncert održati očekujemo koncert o kojem će se pričati  desetljećima. 

LUPA PROMOTION SLAVI 5. ROĐENDAN!!!!

U 2011. godini slavimo 5 godina uspješnog poslovanja i tom prilikom se želimo odužiti našim vjernim posjetiteljima koncerata:  na sve ulaznice za projekte koji će se održati ove godine dajemo 10% popusta ukoliko se kupe u našem uredu (Lanište 30, Arena Zagreb)

 

16.05.2011. 15:46:27
http://metro-portal.hr/u-prodaji-novi-kontigent-ulaznica-za-bon-jovija/58907/