Metro-portal.hr

objavljeno 01.07.2013. 15:50:00
SJAJNO!

U prodaji dodatne ulaznice za 2Cellos u pulskoj Areni

Posebno iznenađenje: prvi primjerci njihove službene biografije "Veliki prasak-2CELLOS", autora Anđela Jurkasa

Spektakl se bliži
Spektakl se bliži (Menart)

Zbog velikog interesa obožavatelja, od danas je u prodaji limitirani broj dodatnih za koncert 2CELLOS u pulskoj Areni po cijeni od 100 kuna!

Ulaznice su za sjedeća mjesta su gotovo rasprodana, a ulaznica po cijeni od 100 kuna je za stajanje na travi!

Ukoliko ostane ulaznica u prodaji na dan koncerta, cijena se neće mijenjati ni povećavati za 20 kuna kako je prvotno bilo najavljeno.

Uz jedinstveni glazbeni doživljaj, obožavatelje očekuje druženje s 2CELLOS nakon koncerta, potpisivanje CD-a i posebno iznenađenje: prvi primjerci njihove službene biografije "Veliki prasak-2CELLOS", autora Anđela Jurkasa, izdavač: Menart.

2CELLOS su nastupili u subotu na prepunom Kongresnom Trgu u Ljubljani te sinoć na centralnoj svečanosti održanoj povodom ulaska Hrvatske u EU!

Luka i Stjepan imaju sada dva dana odmora do velikog i dugoočekivanog spektakla 2CELLOS u Puli koji će se održati u prekrasnoj Areni 3.7. u 21 sat!  

Premda su održali više od 300 koncerata u 40 zemalja svijeta i na drugom albumu "IN2ITION" ugostili zvijezde - Eltona Johna, Zucchera, Nayu Riveru, Lang Langa, Sky Ferreiru, Stevea Vaia...nastupali s Georgeom Michaelom i Red Hot Chili Peppersima, dečki s nestrpljenjem očekuju samostalni koncert u Puli.

Žele da to bude njihov najbolji koncert do sada i cijelu atmosferu će zabilježiti kamerama jer će koncert biti sniman za DVD! Najavljuju vrhunsku, ali nenametljivu produkciju koju do sada nisu predstavili na svojim koncertima, a u kojoj će u prvom planu biti ljepota Arene i njihovog glazbenog umijeća!

Ulaznice su u prodaji preko Eventima:

Cijene:

Trava stajanje:  100 kuna

Parter sjedenje: 160 kuna

Vip parter sjedenje : 190 kuna

Tribina slobodno sjedenje: 140 kuna

Loža sjedenje:  250 kuna

01.07.2013. 15:50:00
http://metro-portal.hr/u-prodaji-dodatne-ulaznice-za-2cellos-u-pulskoj-areni/79050/