Metro-portal.hr

objavljeno 29.07.2013. 17:30:00
FESTIVALI

U petak počinje Schengenfest 2013

Nažalost, najglasniji bend iz Antwerpena - Triggerfinger, ove godine je primoran otkazati nastup iz privatnih razloga

Sjajan trodnevni festival uskoro počinje
Sjajan trodnevni festival uskoro počinje (Menart)

Ostalo je još samo 5 dana do početka najluđeg festivala, šestog po redu - SCHENGENFESTA  koji će se održati od 2. - 4. kolovoza 2013. u Vinici (SLO), blizu granice s Hrvatskom, a na žalost uz puno dobrih vijesti donosimo i jednu lošu za sve fanove Triggerfingera...

Nažalost, najglasniji bend iz Antwerpena - Triggerfinger, ove godine je primoran otkazati nastup iz privatnih razloga te neće nastupati na festivalu kako je bilo predviđeno, a organizatori su u procesu traženja dostojne zamjene koja vas zasigurno neće razočarati!

Međutim, dobra vijest stiže za sve one koji još nisu odlučili gdje i kako započeti ljetni odmor! Posebna pogodnost koju organizatori nude last minute festivalskoj publici je kupnja sedam trodnevnih ulaznica uz koju je osma ulaznica gratis!

I zato pored već hvaljenog glazbenog programa, ne propustite opuštanje i uz bogat kulturno-umjetnički popratni program, koji će vam boravak na Schengefestu učiniti nezaboravnim iskustvom!

U subotu, 3. kolovoza publika će moći gledati predstavu „Rođen u Jugoslaviji", dok će vas Perica Jerković, jedan od najuspješnijih stand-up komičara, u sat i pol vremena uvući u vrtlog fora i nasmijati vas do suza. Pored kazališta i stand-up komedije, bit će dostupne i brojne radionice, od kojih izdvajamo "Upoznavanje afričkih ritmova i bubnjeva", namijenjena svima, a pogotovo onima koji  još nikada nisu svirali bubnjeve.

Razne igre, besplatni zabavni park (Space trener, XXL Box Ring,  stolni nogomet ...), frizerski saloni te vrlo pristupačne cijene hrane i pića, uz odličnu glazbenu ponudu, učinit će ovaj festival još posebnijim.

Trodnevne ulaznice:

do 1. 8. 2013 - 78,00 EUR

na dan festivala - 83,00 EUR

+ akcija 7 ulaznica + 1 gratis!!

Jednodnevne ulaznice:

do 1. 8. 2013 - 32,00 EUR

na dan festivala - 35,00 EUR

Kupnja trodnevne festivalske ulaznice omogućuje vam potpuno besplatno kampiranje i prijevoz koji će biti organiziran iz Zagreba, Rijeke i Karlovca.

Za rezervaciju prijevoza bit će potrebno prijaviti se putem posebne prijave na stranici Schengenfesta.

Svoje ulaznice možete kupiti na na svim prodajnim mjestima Eventima, te putem www.eventim.hr   i  www.koncerti.net

Pratite vijesti o Schengenfestu na web stranici festivala ili putem facebook-a!

29.07.2013. 17:30:00
http://metro-portal.hr/u-petak-pocinje-schengenfest-2013/79559/