Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2010. 07:32:45
MONSTER BALL TOUR

U petak počinje prodaja karata za Lady Gagu

Kontroverzna i provokativna pjevačica donosi gomilu opreme koja garantira sjajan show

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Ulaznice za koncert jedinstvene i provokativne Lady Gage u prodaju kreću u petak 30. travnja  od 8 sati ujutro na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima te preko www.eventim.hr.  Jedna od najuzbudljivijih i najinovativnijih izvođačica  današnjice već uživa kultni status kod svojih fanova  i medija tako da ne čudi što je interes za ovaj koncert jako velik.

Koncert u Milanu, najavljen prošli tjedan rasprodan je za manje od 3 dana.  Svatko želi biti dio svijeta Lady Gage, o čemu svjedoče rasprodani koncerti diljem Europe, pa za zagrebački koncert obožavatelji  već sada opravdano vjeruju da će biti rasprodan u rekordnom roku. 

"The Monster Ball tour" započinje 7. svibnja u Stockholmu, zatim se nastavlja u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Engleskoj te u Sjevernoj Americi. Zbog mahom rasprodanih koncerata diljem Europe, Lady GaGa se na jesen vraća u Europu  i nastavlja  svoju turneju koncertom u Helsinkiju 13. listopada. U Zagrebu nastupa 5. Studenog u Areni.

Za informacije o turneji i ulaznicama posjetite: www.ladygaga.com I www.eventim.hr

Cijene ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl u kojem će prvi puta na krov  Arene biti obješeno  preko70 tona opreme su:

PARTER :                         500 kn
SJEDENJE 1.kategorije      550 kn
SJEDENJE 2.katergorije     420 kn
SJEDENJE 3.kategorije      370 kn
VIP LOŽA                          800 kn

Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo  10 351 ulaznica- stoga požurite I na vrijeme osigurajte ulaznicu za ulazak u svijet neponovljive Lady GaGe!!!!!

29.04.2010. 07:32:45
http://metro-portal.hr/u-petak-pocinje-prodaja-karata-za-lady-gagu/38910/