Metro-portal.hr

objavljeno 12.04.2013. 20:02:00
LOPINE ...

U nedjelju ostanite kod kuće, zaboravite izbore

U nedjelju se održavaju izbori za EU parlament koje bi političari najradije sakrili i održali među sobom

Pošaljite poruku političarima u nedjelju
Pošaljite poruku političarima u nedjelju (Arhiva)

Nedjelja je velik dan za hrvatsku mladu demokraciju jer se održavaju prvi izbori za EU parlament. Niste to znali? Naravno da niste, kad se političari trude sakriti tu činjenicu od nas što je više moguće.

Naime, cilj je jednostavan - izvući na birališta partijske apartčike, a ostatak Rvata ostaviti da luta u magli kako bi uhljebili neke stranačke zaslužnike i potiho ih poslali u EU parlament na 8 tisuća eura neto plaće. A to je nešto što mi ostali ne bismo trebali znati, jer bi se možda osjetili kao magarci.

Odeš na glasačko mjesto i trebaš zaokružiti nekog lika da bi mu dao takvu plaću i povlastice, nagradio ga/nju za dosadašnji nerad i sva postignuća u upropaštavanju ove divne zemlje ... 

Pa koja bi budala svojevoljno pristala napraviti tako nešto, osim ako nisi stranački poslušnik koji se nada da će odlascima zaslužnih na više pozicije napokon i njemu svanuti sunce, neki odbor, gradska skupština ili nešto slično. 

Znači, prije nego što vam ruka mahinalno krene zaokruživati neko poznato ime, prisjetite se svih naslova o toj osobi, zapitajte se je li zaslužila plaću od 8 tisuća eura mjesečno i plaćene troškove. 

Kako smo prilično sigurni da takve na listama nema, napišite na listić neku zgodnu doskočicu, mišljenje o kompetenciji Vlade ili kratak osvrt na lik i djelo nekog od kandidata, pa lijepo otiđite kući mirne duše. 

Piše: Metronom
12.04.2013. 20:02:00
http://metro-portal.hr/u-nedjelju-ostanite-kod-kuce-zaboravite-izbore/77526/