Metro-portal.hr

objavljeno 05.07.2011. 16:19:00
POTRAGA ZA ANTONIJOM

U kamionu Dragana Paravinje policija pronašla Antonijinu krv

Ministar unutarnjih poslova Karamarko izjavio je kako se policija i dalje postavlja kao da traži živu osobu

Fotografija vijesti

U kamionu Dragana Paravinje policija je pronašla tragove krvi koji pripadaju Antoniji Bilić, izjavio je danas ministar Karamarko, prenosi Hina.

"Paravinja je dao iskaz za koji možemo reći da je u velikoj mjeri vjerodostojan jer smo našli i materijalne dokaze u kabini njegovog vozila da je Antonija Bilić bila u tom vozilu. Dakle našli smo ostatke krvi neki dan, analizirali ih i doista je riječ o njoj", kazao je Karamarko novinarima nakon potpisivanja sporazuma o policijskoj suradnji s talijanskim ministrom unutarnjih poslova.

No, Karamarko je kazao da se policija i dalje postavlja kao da traži živu osobu. Ipak, "ako se dogodilo ono najgore idemo u tom smjeru da pretražimo i Krku i jezera koja su uz Krku", rekao je Karamarko.

Podsjetio je da je u vrijeme kada se Paravinja kretao tim područjem vodostaj te rijeke bio viši za oko dva do dva i pol metra te da je Krka "živa rijeka" puna rukavaca, ponora i podmeznih pećina.

"Mislim da je teren vrlo težak za istraživanje", kazao je ministar dodajući da će se u potragu uključiti i Hrvatska vojska.

05.07.2011. 16:19:00
http://metro-portal.hr/u-kamionu-dragana-paravinje-policija-pronasla-antonijinu-krv/60976/