Metro-portal.hr

objavljeno 28.10.2019. 11:29:00
NAJAVE

Twilight Halloween sa PureCure i Ghosti u Route 66

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima

Twilight Halloween Party
Twilight Halloween Party (Twilight promotion)

Tradicionalni i ujedno jedan od prvih i najvećih Halloween partya na ovim prostorima Twilight Halloween Party i ove će se godine održati na sam dan „Noći vještica" tj Samhain, (originalan naziv tog blagdana) u četvrtak 31. listopada u zagrebačkom klubu Route 66.

Twilight Halloween je po svojoj „spooky" scenografiji, kostimografiji i glazbi definitivno najmračniji, a po tome najzanimljiviji i najvjerodostojniji Halloween party na ovim prostorima, a vjerojatno i šire.

Pored prigodnog ukašavanja kluba su posjetitelji oni koji svojom kostimografijom doprinose poseban ugođaj Halloween partija po ćemu je Twilight Halloween definitivno jedan od najzanimljivijih, a oni koji se nisu stigli maskirat moći će se našminkati na licu mjesta gdje će ih zagrebačka poznata facepainterica, dizajnerica nakita i slikarica Andreja Krušelj uprličiti za tu prigodu.

Pored „spooky" uređenja i otkačene ekipe će se održati koncerti zagrebačke grupe PureCure koji izvode pjesme grupe The Cure u svojim originalnim verzijama sa dvije bas gitare i ženskim vokalom te još pokoju pjesmu iz dark i 80's opusa, a nakon njih će grupa +Ghosti, koja je u biti frakcija grupe Phantasmagoria uz razne goste, izvest presjek darkerskih klasika također sa dvije bas gitare u postavi.

Nakon koncerta slijedi darkerska Halloween veselica gdje će Tomi Phantasma vrtit pjesme na temu Halloweena i dark klasike

Program će započeti u 21 sat i trajati će do 5 sati ujutro a ulaz je besplatn, a cijene pića popularne!

28.10.2019. 11:29:00
http://metro-portal.hr/twilight-halloween-sa-purecure-i-ghosti-u-route-66/121572/