Metro-portal.hr

objavljeno 09.03.2020. 11:29:00
NAJAVE

Tus Nua u Vintage Industrial Baru 11. 3.

Tús Nua nakon europske turneje stižu na domaću pozornicu Vintage Industrial Bara 11. ožujka

Tus Nua
Tus Nua (Nina Đurđević)

Tús Nua se nakon europske turneje u siječnju i nastupa na nizozemskom Eurosonic festivalu u Groningenu vraćaju kući. Naš hvaljeni bend će u srijedu 11. ožujka u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nastupati skupa s kolegama From Another Mother.

"Nakon što smo obišle dobar dio Europe na dva toura u dva mjeseca, drago nam je što ćemo ponovno svirati "doma". Jako se veselimo koncertu 11.3. i veselimo se vidjeti mnoštvo poznatih i nepoznatih lica. Bit će super", kažu cure iz benda.

Ulaznice za koncert Tús Nua & From Another Mother možete nabaviti u Dirty Old Shopu, Grifu, Vintage Industrial Baru te online putem sustava Entrio po dijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta upad biti 55 kuna.

Tijekom turneje u studenom prošle godine, Tús Nua su posjetile Srbiju, Mađarsku, Češku, Slovačku te Poljsku. U Hrvatskoj su već dobile nadimak "vladarice hrvatskog noisea", a singlom "Palindrome" najavile su svoje novo studijsko izdanje.

Podsjetimo, prvi album "Horizons" Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke. Već nakon dvije nove pjesme s nadolazećeg studijskog izdanja Tús Nua su dobile sjajne kritike, a njihov novi album svjetlo dana će ugledati u jesen 2020. godine

Piše: Đurđica Sarjanović
09.03.2020. 11:29:00
http://metro-portal.hr/tus-nua-u-vintage-industrial-baru-11-3/124261/