Metro-portal.hr

objavljeno 17.03.2018. 14:14:00
NOVOSTI

Tús Nua objavile novi singl i spot "There's a thin line between everything"

There's a thin line between everything je ujedno i treći singl s hvaljenog albuma prvijenca "Horizons"

Novi singl je vani
Novi singl je vani (Arhiva)

Tús Nua je sve popularnije ime na domaćoj sceni, a cure su upravo objavile novu pjesmu i spot "There's a thin line between everything", što je ujedno i treći singl s hvaljenog albuma prvijenca "Horizons". Iza produkcije videa stoji Jordi Ilić, a kako sve izgleda pogledajte na kraju članka.

Album "Horizons" sjajno je prihvaćen od strane kritike i publike te se našao na brojnim top listama najboljih albuma 2017. godine, a početkom godine je njihova pjesma "Fight!" došla i do američkog radija KEXP smještenog u Seattleu.

Tús Nua su u proteklih par mjeseci odradile promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture, svirale su na Akustici, a bile su i na kratkoj turneji po regiji. Uskoro objavljuju nove datume turneje kojom će posjetiti velike domaće i regionalne festivale.

Na albumu "Horizons" nalazi se ukupno 9 pjesama, a uz standardnu postavu benda (Jordi Ilić, Jelena Božić, Matea Milevoj), na albumu su surađivale s brojnim kolegama sa scene. Album „Horizons" možete poslušati i besplatno preuzeti na službenom Bandcampu benda.

Piše: Đurđica Sarjanović
17.03.2018. 14:14:00
http://metro-portal.hr/tus-nua-objavile-novi-singl-i-spot-theres-a-thin-line-between-everything/110931/