Metro-portal.hr

objavljeno 03.01.2013. 14:48:00
KABOOM

Tsunami bomba postoji od Drugog svjetskog rata

Vjeruje se da su testiranja obavljana zbog napada na Japan, no kako su atomske bombe obavile svoj posao, projekt je napušten.

Ovo je isprobano i radi ...
Ovo je isprobano i radi ... (FreeDigitalPhotos)

Teorije zavjere o upravljanju prirodom u svrhu uništenja odavno su tvrdile da su SAD već isprobale tsunami bombu, a o HAARP-u možete čitati i u mainstream medijima.

Upravo izašla knjiga Tajne i blaga koju je, nakon dugog istraživanja, izdao Novozelanđanin Ray Waru tvrdi da je tsunami bomba konstruirana i isprobana na Novom Zelandu još tijekom Drugog svjetskog rata.

Daily Telegraph bacio se na vijest nakon što je, kako kažu, Waru kopanjem po vojnim datotekama u državnom arhivu naletio na planove o izradi bombe i, naposlijetku, na dokaze o uspješnim testovima.

Ideja je došla od mornaričkog časnika E.A. Gibsona, koji je promatranjem eksplozija u moru i valova koje izazivaju započeo razradu ideje.

Tko je onda odgovoran za razorne tsunamije zadnjih godina ne znamo, ali da ideja stoji na čvrstim nogama. 

Waru tvrdi da je serija testiranja obavljena pred obalama Nove Kaledonije i Aucklanda, gdje su polagali po deset bombi u more i izazvali tsunamije visine 10 metara. Kodno ime akcije bilo je Project Seal, a tijekom testiranja korišteno je otprilike 3700 bombi.

Vjeruje se da su testiranja obavljana zbog napada na Japan, no kako su atomske bombe obavile svoj posao, projekt je napušten.

03.01.2013. 14:48:00
http://metro-portal.hr/tsunami-bomba-postoji-od-drugog-svjetskog-rata/75780/