Metro-portal.hr

objavljeno 31.03.2008. 01:33:13

Trostruki trijumf veslačkih ekipa s Ekonomije

Zlatna medalja za Ekonomski fakultet osvojena je i u utrci asistenata na 500 metara
Zlatna medalja za Ekonomski fakultet osvojena je i u utrci asistenata na 500 metara

U subotu je na regatnoj stazi ŠRC-a Jarun održana 4. veslačka regata Ekonomskog fakulteta. Okupljeni gledatelji i zainteresirani prolaznici svjedočili su trima pobjedama Ekonomskog fakulteta Zagreb.

Regata je otvorena utrkom medijskih kuća na 1000 metara, u kojoj je prvo mjesto uvjerljivo osvojio Radio 101 za koji je veslao ženski osmerac Ekonomskog fakulteta. Drugo mjesto osvojio je Kapital Network za koji su veslale studentice Učiteljskog fakulteta, a treće su kroz cilj prošle Sportske novosti za koje je veslala ženska posada Fakulteta prometnih znanosti.

Olimpijci na regatiRegata je zaključena utrkom na 2000 metara u kojoj je muški osmerac Fakulteta prometnih znanosti preveslao konkurenciju za tri dužine čamca. To i ne čudi jer su za njih veslali olimpijac Mario Vekić te olimpijski kandidati Hrvoje Marić i Bojan Žugić. 

Druga zlatna medalja za Ekonomski fakultet osvojena je u utrci asistenata na 500 metara, a u neizvjesnoj utrci poduzeća na 500 metara pobjedu je odnio Badel 1862. za koji su nastupali studenti Ekonomskog fakulteta. Drugo je mjesto zauzela Coca Cola s posadom Medicinskog fakulteta.

Piše: Piše: Ines Legović
31.03.2008. 01:33:13
http://metro-portal.hr/trostruki-trijumf-veslackih-ekipa-s-ekonomije/5115/