Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2014. 23:01:00
OPA

Trikovi za fantastičan seks

Savjet za žene - upišite se na vježbanje, češće ćete se seksati i puno lakše ćete stizati do orgazma, tvrde znanstvenici

Vježbanjem do boljeg seksa
Vježbanjem do boljeg seksa (FreeDigitalPhotos)

Kako biti dobar u seksu? Slušajte, pratite partnera i puno, puno vježbajte, kažu znalci, a usput daju i par konkretnih savjeta. 

Poznato je da se žene koje vježbaju barem tri puta tjedno češće seksaju, uzbuđuju se brže i doživljavaju više orgazama od žena koje ne vježbaju. Stoga, vježbajte - ali kod kuće, s partnerom, jer je dokazano da muški feromoni iz znoja povećavaju libido kod žena. 

Drugi je savjet možda čudan, na prvi pogled, no svejedno je istinit - čitajte romantično štivo prije spavanja, jer ako to radite redovito, seksat ćete se 74 posto češće od onih koje prije spavanje ne okrenu par stranica knjige. Psiholozi vjeruju da se radi u uživljavanju u avanture glavne junakinje, što rezultira jačanjem libida. 

Za kraj, počnite izlaziti bez partnera, savjetuju psiholozi, jer što manje vremena zapravo provodite s partnerom, to ste poželjnija i atraktivnija za njega.

Prema tome, prvo vježbanje s partnerom, izlazak s curama, knjigica kad legnete i nakon par stranica - ludi seks, ali uživo.

11.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/trikovi-za-fantastican-seks/83221/