Metro-portal.hr

objavljeno 21.12.2018. 21:39:00
STVARNO?

Tri vrste žena koje ostaju same

Kad su žene u pitanju, postoje tri vrste žena koje gotovo u pravilu zadesi baš takva sudbina...

Kome je samoća izgledna?
Kome je samoća izgledna? (Arhiva)

Neke osobe ostaju same i jednostavno ne mogu pronaći partnera s kojim bi provele život, a kad su žene u pitanju, postoje tri vrste žena koje gotovo u pravilu zadesi baš takva sudbina...

Negativni tip - oni ekstremi kojima je čaša uvijek poluprazna i koje ne mogu naći tračak svjetlosti ni u najsunčanijem jutru. Zbog takvog stava i opsesivnog pronalaženja mana kod svake osobe koju upoznaju, šanse za životnu samoću su ogromne, jer čak i kad pronađu osobu najbližu svom idealu, koncentrirat će se isključivo na njegove loše strane, što će svaku vezu vrlo brzo okončati.

Prepozitivni tip - one će i u najcrnjim situacijama pronaći nešto dobro. No, takav pogled na svijet onemogućava realno sagledavanje situacije i primjećivanje stvarnih problema. Stoga, kad i pronađu osobu koja će prihvatiti njihov neutemeljeni optimizam, taj muškarac će iskoristiti njen pozitivan stav za svoje potrebe i napustiti je kad mu više ne bude potrebna.

Sudbinski tip - one vjeruju u sudbinu do te mjere da sve oko sebe objašnjavaju na taj način. Svagdje vide određene znakove da je nešto rezultat "božje ruke" ili nekog sličnog utjecaja, pa tako očekuju da na isti način dođu i do životnog partnera.

21.12.2018. 21:39:00
http://metro-portal.hr/tri-vrste-zena-koje-ostaju-same/116016/