Metro-portal.hr

objavljeno 11.04.2019. 20:01:00
EH, DA... :)

Tri stvari o kojima muškarci lažu

Što kažete na to da vam otkrijemo o čemu će vam muškarci gotovo sigurno lagati na prvom spoju?

A sve je izgledalo tako dobro...
A sve je izgledalo tako dobro... (Arhiva)

Prvi spoj... sve ide kao po loju, klopa je super, on je simpa baš koliko treba biti kad odjednom... pretvara se u nešto sasvim drugo, čudno i nevjerojatno loše. Što se dogodilo?

Načeli ste krivu temu, to je sve... jer postoje neke stvari o kojima će muškarci toliko lagati da će ih jezik zaboljeti od toga.

Evo glavne tri:

Bivši partneri - muškarac se može pretvarati da je potpuno miran kada priča o svojim bivšim partnericama, no možda unutar sebe krije ipak neke osjećaje koji nisu tako jednostavni. Može se ponašati i kao da ga ne pogađa što ste vi još u kontaktu sa svojim bivšim ili se nalazite na kavi i sl., ali postoji velika vjerojatnost da je itekako ljubomoran.

Bivše veze - anketa provedena na jednoj stranici za upoznavanje pokazala je da 44 posto muškaraca priznaje da su lagali svojim partnericama kada je riječ o varanju partnerica u bivšim vezama. Razlog? Nitko ne želi ugroziti sadašnji ili budući odnos.

Novac - neke od najčvršćih veza su pucale zbog novaca i financijskih pitanja, odnosno (ne)raspodjele novca prema prioritetima. Koliko tko zarađuje ili na što je potrošena određena količina novca može biti tema koju će muškarac vješto izbjeći. Ili iskriviti činjenice. Prema istraživanju objavljenom u časopisu SAGE, 87 posto muškaraca lagalo je ženama koje su upoznali putem interneta o svojim primanjima kako bi ih impresionirali.

11.04.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/tri-stvari-o-kojima-muskarci-lazu/117936/