Metro-portal.hr

objavljeno 16.06.2017. 21:32:00
EH, DA ...

Tri stvari koje muškarci moraju naučiti o ženama

Muškarci mogu naučiti lekcije koje dobivaju od žena, istini za volju najčešće jako sporo, nekad samo malo sporije, ali na kraju priče uđu im u glavu ako se ponove dovoljno puta

Ono kad spontano zaružite...
Ono kad spontano zaružite... (Arhiva)

Muškarci misle da ne razumiju žene, no jedini problem u cijeloj priči je činjenica da ih baš previše ne slušaju, pa nemaju niti priliku naučiti neke stvari o njima.

Stoga, evo tri vrlo, vrlo važne stvari koje jednostavno morate znati...

Nježnost nakon seksa - brz odlazak kući ili okretanje na drugu stranu i hrkanje u roku od pola minute možda su muškarcima najdraži završeci seksa, no ženama nisu. Nakon nekoliko neodgovorenih poziva ili nadurenih faca tijekom doručka, i ta se lekcija može naučiti bez velike muke. 

Savjeti - žene ih baš ne trebaju uvijek, pogotovo ne u trenucima kad su malo ljute zbog nečega što im ne ide, a muškarac baš tad odluči prosipati svoju pamet i znanje pokroviteljskim glasom. Kad bi pogledi ubijali, na ovom bi svijetu bilo bitno manje muškaraca koji bi pali kao žrtve vlastite nepažnje, ovako se moraju ispričavati, kupovati cvijeće i općenito biti fini dečki kako bi im se oprostilo, a te lekcije dobro pamte. 

Žene nisu raspoložene za spontanost - najčešće je to posljedica nekoliko telefonskih poziva u čudna doba s porukama tipa malo se popilo, dođi u kafić ili došao sam kući, bilo bi super sad se malo seksati. Kako telefoni, ma kako pametni bili, još uvijek ne mogu prenijeti šamare, dobili su pranje ušiju i nakon nekoliko takvih incidenata, naučili kada se ženu zove van - na vrijeme, kako bi se mogla spremiti.

16.06.2017. 21:32:00
http://metro-portal.hr/tri-stvari-koje-muskarci-moraju-nauciti-o-zenama/105598/