Metro-portal.hr

objavljeno 19.08.2014. 23:01:00
MMM

Tri savjeta za fenomenalan seks

Ako nekoga treba pitati kako začiniti igrice u krevetu, to su spisateljice erotskih romana, a evo što one savjetuju ...

Igračke za seks napravite sami
Igračke za seks napravite sami (Arhiva)

Seks je tema o kojoj je dobro razgovarati s ekspertima, a Woman's Daily je odlučio savjete potražiti na pravom mjestu - kod spisateljica erotskih romana koje su definitivno dobro istražile to područje.

Savjeti koje daju možda su na prvi pogled obični, no kad malo bolje razmislite o njima, jednostavni su i genijalni. Tako je, primjerice, u svakom romanu tog tipa jedan lik dominantan, kao što je zapravo i u stvarnom životu.

>> Odlični savjeti za bolji seks >>

Kako parovi uglavnom ostaju u odnosima koje su uspostavili na početku veze, svaka je promjena nešto novo i uzbudljivo, stoga pokušajte zamijeniti uloge, vatra pod plahtama će se odmah rasplamsati, jer je moć pravi afrodizijak koji uvijek radi.

Koliko ste u životu vidjeli filmova s erotskim scenama? Ne mislimo na porniće, nego normalne filmove u kojima se dvoje ljudi spaja u krevetu ... tamo možete pronaći pravo blago, pa one scene koje vam se najviše sviđaju, odglumite i sami. Isplati se pokušati, vjerujte.

>> Savršeni savjeti za savršen seks >>

Kad ste već kod takvih igrica, iskoristite seksualne igračke koje imate kod kuće. Ne skrivene vibratore, već kravate ili marame koje mogu poslužiti za vezanje, ulja za seksi masaže ili stare kostime za igranje uloga. Bilo što od toga će poslužiti za sjajno razbijane ustaljene prakse koja vam je već dosadila.

19.08.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/tri-savjeta-za-fenomenalan-seks/86812/