Metro-portal.hr

objavljeno 19.10.2019. 20:01:00
SLIJEDITE IH

Tri osobine uspješnih žena

Sve uspješne žene isijavaju samopouzdanje. osjećate da možete imati poverenja u njih i vrlo je očito da imaju jasan stav kuda idu i što žele u životu

Kakve su uspješne žene?
Kakve su uspješne žene? (Arhiva)

Žene su obično nešto povučenije i tiše, pa kad naletite na neku koja nije takva, obično je zapamtite bez imalo muke - naime, radiada pogledate uspješne ljude oko vas, one koji su vam uzor, primijetit ćete da imaju mnogo toga zajedničkog.

Sve uspješne žene isijavaju samopouzdanje, osjećate da možete imati poverenja u njih i vrlo je očito da imaju jasan stav kuda idu i što žele u životu, pa se prirodno postavlja pitanje kako to rade i koje to osobine doprinose njihovom uspjehu.

E, pa evo ih:

Istinoljubivost - govorenjem istine podižemo samopouzdanje i ljubav prema sebi, te čuvamo naš dragocjeni integritet.

Neustrašivost - ključ uspjeha je dobro poznavanje samog sebe i vladanje sobom, svojim mislima i postupcima.

Odlučnost - važno je imati na umu da nas svaki promašaj vodi bliže uspjehu, te da odustajanje od stvari koje su nam važne nije opcija. A kada utvrdimo da neki zamišljeni način ne dovodi do realizacije cilja, samo je potrebno promijeniti način, ne i cilj. Uvijek se može napraviti još jedan pokušaj više, jer talent u većini slučajeva nije presudan te sam, bez upornosti, ne može dovesti do uspjeha.

Imate li te osobine?

19.10.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/tri-osobine-uspjesnih-zena/121398/