Metro-portal.hr

objavljeno 12.03.2017. 21:33:00
IMATE LI IH?

Tri najčešća problema u seksu

Kad se pogledaju rezultati raznoraznih istraživanja, lako je doći do zaključka da se uglavnom radi o vrlo sličnim stvarima kod svih parova

Nije uvijek sve ružičasto...
Nije uvijek sve ružičasto... (Arhiva)

Problemi u krevetu nisu rijetkost, ma što vam vaši prijatelji govorili na kavi/pivi, a kad se pogledaju rezultati raznoraznih istraživanja, lako je doći do zaključka da se uglavnom radi o vrlo sličnim stvarima kod svih parova.

Pa, da ne duljimo, evo tri glavna problema koji se, prije ili kasnije, pojavljuju u svakoj vezi:

Libido - iako su muškarci ti koji se obično bune da ne dobivaju dovoljno seksa, zapravo se radi o bajkama, jer žene uglavnom imaju viši libido od njih. Problem je u tome što je većini žena to neugodno reći, pa stoga dolazi do nerazumijevanja.

Neznanje - najlakše je pogledati par pornića i poslušati par priča "starijih i iskusnijih" i misliti da ste doktor za seks: na žalost ženskog roda, ovako funkcionira velik broj muškaraca. Dok On shvati da treba pitati Nju što da radi... velik broj veza i propadne, a zapravo iz pogrešnog razloga.

Rutina - uvjerljivo najčešći problem koji je posljedica čiste lijenosti oba partnera: zna se shema koja funkcionira, pa zašto mijenjati? Zato što nakon nekog vremena više nije tako, a Ona će radije fejkati orgazam nego reći što je muči...

Sve u svemu, problemi i nisu neki - sve se to može lako riješiti komunikacijom, pa popričajte malo....

12.03.2017. 21:33:00
http://metro-portal.hr/tri-najcesca-problema-u-seksu/103636/