Metro-portal.hr

objavljeno 31.07.2013. 21:31:00
KRATKI ŠALABAHTER

Tri male, ali važne stvari koje muškarac mora raditi u vezi

Muškarci u uspješnoj vezi ne moraju stalno impresionirati svoju dragu velikim gestama kako bi joj udovoljili

Samo tri stvari, a tako velika razlika :)
Samo tri stvari, a tako velika razlika :) (Arhiva)

Kad razmišljamo o tome što sve mora sadržavati uspješna veza, često nabrajamo „velike" i ključne stvari poput međusobne privlačnosti, seksualne kemije, kompatibilnosti, sličnih interesa te prijatelja i obitelji. S druge strane, često u tim nabrajanjima zaboravimo spomenuti i „male" stvari, koje na prvi pogled možda ne djeluju jednako važno, ali upravo su one to što daje onaj završni „touch" kvaliteti neke veze. Uostalom, ne postoje sve one izreke o važnosti malih stvari bez razloga.

Istini za volju, postoji mnogo više tih malih stvari koje čine veze uspješnima, ali ove su tri sasvim dobar početak.

1) Pažljivo slušanje

Dečki, ovo je sveti gral uspješne veze. Proveli ste cijeli dan na poslu i sve što sad želite je kauč i televizija, a izabranica vašeg srca baš sada ima potrebu nadugo i naširoko objašnjavati suptilne ljubavne odnose svojih kolegica s posla, zbog čega je sve H&M u Grazu bolji od onog u Zagrebu ili zašto je Dukanova dijeta puno efikasnija od Mjesečeve. Žao nam je, ali morate šutjeti i slušati. Ženama je izuzetno bitno da vam je stalo do onoga što vam govori, stoga se od vas ne očekuje da, osim slušanjem, ikako drukčije pridonesete ovom monologu.

Možda zvuči nepravedno, ali ovo je jednostavno jedna od onih primarnih stvari koje svaka cura ima na svojoj listi osobina koje čine dobrog dečka i muškarca. Jasno, ovo pravilo ne vrijedi ukoliko se samo zabavljate, ali onog časa kad veza počne postajati ozbiljnom, pripremite se na nemilosrdno treniranje svojih slušalačkih  vještina.

2) Držanje za ruku

Pretpostavljamo da će se mnogi od vas koji ovo čitate začuditi da postoje muškarci kojima treba posebno naglašavati ovako naizgled jednostavnu stvar. Iznenadili bi ste se.

Suprotno uvriježenog mišljenju, vaše vas djevojke ne tjeraju da im držite ruku (samo) zato što je to slatko, već zbog toga što taj mali čin s vaše strane šalje ženama iznimno jaku i važnu poruku.

Držanje za ruku i ispreplitanje prstiju vrlo je snažan znak intimnosti između dvoje ljudi, bez obzira na to dogodi li se za vrijeme vođenja ljubavi ili zajedničkog prelaženja opasne ceste. Isto tako, primanjem svoje djevojke za ruku dok se nalazite na mjestu punom ljudi nepogrešiv je znak da ste posvećeni samo njoj (a djevojke to naprosto obožavaju).

Ovo je odličan primjer vrlo jednostavne stvari koja se dugoročno iznimno isplativa. Zapamtite ovo, dečki.

3) Posvećivanje pozornosti detaljima

Posvećivanje pozornosti detaljima savršeno ide uz pažljivo slušanje. Svaki iskusni muškarac reći će vam i kako je podjednako važno kao i slušanje i da je jedna od onih stvari zbog koje djevojke mogu zaključiti da ste baš vi muškarac njihovog života.

Dat ćemo vam jednostavan primjer. Počeli ste izlaziti sa super djevojkom koja vam u jednom razgovorusasvim usputno spomene kako smatra da su crvene ruže previše obične i da jednostavno nije luda za njima. Ova rečenica otvara vam mnogo mogućnosti da ju zadivite.

Možete joj pokloniti mini kaktus na koji ćete zalijepiti papirić sa porukom „Nisam ni ja previše lud za crvenim ružama". Isto tako, ukoliko vam financijska situacija to dopušta, možete pokloniti i Kenzo Flower, poznati parfem u kojemu se nalazi crvena ruža. Važno je samo da budete kreativni i vaši će trud i pažnja sigurno biti nagrađeni.

31.07.2013. 21:31:00
http://metro-portal.hr/tri-male-ali-vazne-stvari-koje-muskarac-mora-raditi-u-vezi/71276/