Metro-portal.hr

objavljeno 19.09.2017. 10:01:00
EUROSPORT

Tri kola Bundeslige u samo deset dana na Eurosportu 2

U programu Eurosporta moći ćete gledati uživo prijenos najzanimljivijij ogleda, a sve su utakmice dostupne na Eurosport Playeru

Zgusnut raspored Bundeslige
Zgusnut raspored Bundeslige (Eurosport)

Bundesligaši će u razmaku od samo deset dana odigrati tri prvenstvena kola. Drugim riječima, čeka ih pakleni tempo. U programu Eurosporta moći ćete gledati uživo prijenos najzanimljivijij ogleda, a sve su utakmice dostupne na Eurosport Playeru. Peto kolo je na rasporedu 19. i 20. rujna, a Eurosport 2 prenosi utakmice:

Mönchengladbach - Stuttgart (utorak, 18:30)

'Gladbach i Stuttgart trenutno drže sredinu ljestvice. Ekipa iz Baden-Würtemberga su povratnici u Bundesligu, a nakon četiri odigrana kola imaju 50 postotni učinak. Trener Wolf pokazao je da ozbiljno računa na Josipa Brekala koji je dosad prikupio 266 minuta, čineći dio napadačkog terceta u formaciji 3-4-3. Stuttgart na Borussia-Park putuje u pozitivnom ozračju nakon pobjede nad Wolfsburgom (1:0). Mönchengladbach je pak u posljednja tri kola osvojio dva boda i lampica za uzbunu lagano tinja.

Schalke - Bayern (utorak, 20:30)

Bavarci su se uspješno oporavili nakon šoka uzrokovanog porazom od Hoffenheima. Rane zadobivene u tom susretu, u kojem su izgubili sa 2:0, gdje je jedan od asistenata bio Andrej Kramarić, uspješno su zaliječili pregazivši Mainz na Allianz Areni. Razjareni div u Gelsenkirchen dolazi po sva tri boda no momčad Schalkea već je na samom otvaranju Bundeslige, u pobjedi protiv Leipziga (2:0), pokazala da zna biti disciplinirana u obrani. To je osobina koja će ih morati krasiti žele li pomrsiti planove Bayernu.   

Kőln - Frankfurt (srijeda, 18:30)

Eintracht Frankfurt Nike Kovača je prošle sezone bio hit prvog dijela prvenstva. No od veljače su kola za orlove krenula nizbrdo. Od posljednjih 15 utakmica izgubili su čak 10. U novoj kampanji su, u prethodnom kolu, svladali Gladbach (1:0), a u zadnjoj ih je utakmici, na domaćem terenu, porazio Augsburg (2:1). Kovač sve više povjerenja ukazuje Anti Rebiću koji je u oba susreta ulazio početkom drugog poluvremena. Köln je bez bodova nakon četiri kola, a u nedjelju su Dortmund napustili s pet komada u mreži.     

HSV - Dortmund (srijeda, 20:30)

Čini se da je Dortmund ove sezone pronašao recept za uspjeh. Na otvaranju Bundeslige su od mogućih 12 prikupili 10 bodova, uz ukupnu gol razliku 10:0. U srazu s Kölnom na Signal Iduna Parku nadoknadili su propušteno protiv Freiburga. Crno-žuti su s novopečenim prvoligašem odigrali susret bez golova, a ceh je platio Köln (5:0). HSV će vodeću momčad prvenstva ugostiti nakon dva uzastopna poraza. S dva puta po 2:0 pokleknuli su, prvo protiv Leipziga, a zatim i kod Hannovera. Moral je nizak, a goropadna Borrusija u grad na Elbi dolazi u nezgodnom trenutku.

Sva uzbuđenja i akcije Bundeslige pratite na Eurosportu 2.

19.09.2017. 10:01:00
http://metro-portal.hr/tri-kola-bundeslige-u-samo-deset-dana-na-eurosportu-2/107412/