Metro-portal.hr

objavljeno 16.04.2013. 08:10:00
SAJMOVI

Tri auto priredbe u samo mjesec dana

Već kroz koji dan u City Centru One East na Žitnjaku počinje promotivno prodajni auto moto sajam

Casting za hostese već je održan
Casting za hostese već je održan (Arhiva)

Promjene u načinu oporezivanja vozila, i ulazak u EU te već tradicionalni izostanak Zagreb Auto Showa, potaknuo je mnoge na organiziranje brojnih 'izložbi' automobila u trgovačkim centrima. Tako će se od 10. do 12. svibnja u Arena Centru održati Zagreb Auto Week, koji se 'doselio' iz centra West Gate.

Tu će biti i popratni sajmovi - Auto Servis Show i G Tuning Show. Kao dodatna atrakcija za najmlađe, a i one malo starije biti će postavljena mini karting staza u suradnji sa Karting Arenom Zagreb. Na tzv. Miki Maus karting stazi mališani će moći upoznati sve čari go-karta, a i osvojiti poneku medalju i nagradu. Onim starijima na raspolaganju će stajati simulator prevrtanja, te simulator vožnje po klizavom terenu, kao i mogućnost sjedanja za volan nekih od supersportskih automobila. 

Za dodatnu razinu adrenalina pobrinuti će se najbolji hrvatski stunteri, koji će za sve posjetitelje izvesti Stunt show vožnje od kojih zastaje dah, a auto izložba neće proći niti bez neizostavnog sexy car washa. Također, na prilaznim cestama oko Arena Centra biti će organizirane probne vožnje, a nadamo se da neće izostati niti promotivne cijene predstavljenih automobila i motocikala. Sve to začiniti će i vrlo atraktivne hostese. 

Već kroz koji dan u City Centru One East na Žitnjaku počinje promotivno prodajni auto moto sajam. Uz razgledavanje limenih ljepotana, posjetitelji će imati priliku isprobati HAK-ov simulator - prevrtač vozila i vidjeti MUP-ove policijske presretače te na taj način sudjelovati u populariziranju prometne kulture. 

Pored toga, 22. do 26. svibnja u West Gate centru trebao bi se održati Garage Auto Show. Ovdje se pak očekuju i modne revije, poseban dio za premium marke uređen poput filmskog seata uz scensku rasvjetu, hostese u večernjim haljinama, prodavače i zaštitare u odijelima... Zatim je i tu i poseban dio za akcijske modele, zatim za testne vožnje, kao i izbor za Miss Garage Auto Showa...

16.04.2013. 08:10:00
http://metro-portal.hr/tri-auto-priredbe-u-samo-mjesec-dana/77592/