Metro-portal.hr

objavljeno 15.01.2018. 15:45:00
NAJAVE

Tremonti zagrijavaju publiku za Iron Maiden

Jasno je kako pozornicu s legendarnim Iron Maidenom ne može dijeliti baš bilo tko, a dostojni te pozicije pokazali su se američki TREMONTI

Tremonti će odlično zagrijati publiku za Maidene
Tremonti će odlično zagrijati publiku za Maidene (NuConcerts)

Tremonti su američki heavy metal bend koji će 24.7.2018. u Areni Zagreb nastupiti kao posebni gost legendarnog Iron Maidena. Njihov će trash metal, speed metal, alternative metal, hard rock i post-grunge glazbeno-žanrovski koktel pred hrvatsku publiku donijeti heavy metal struja iz Orlanda na Floridi.

Osim što će nastupiti kao predgrupa Iron Maidena na njihovom koncertu u Zagrebu ovog srpnja, ista im je čast pripala na koncertnim stanicama Legacy Of The Beast turneje u Francuskoj, Italiji, Švicarskoj, Portugalu, Španjolskoj i Poljskoj. Publiku će za Iron Maidenov spektakl zagrijati hitovima poput You Waste Your Time, Another Heart, All I Was, Cauterize i The Things I've Seen.

Mark Tremonti, pjevač i gitarist prema kojem je bend i dobio ime, glazbenoj publici je poznat kao gitarist američkog rock benda Creed te kao vodeći gitarist grupe Alter Bridge, još jednog popularnog rock sastava. Rame uz rame s Tremontijem, u istoimenom bendu danas sviraju gitarist Eric Friedman i bubnjar Garrett Whitlock, a glasoviti basist Wolfgang Van Halen bio je dio ekipe od 2012. do 2017. godine. Ono što je izvorno započelo kao samostalni projekt osnivača Marka Tremontija, evoluiralo je u punopravni bend nakon objavljivanja prvog albuma grupe naziva All I Was, u srpnju 2012. godine.

Ulaznice za koncert Iron Maidena u Areni Zagreb 24.7.2018. kupite u sustavu prodajnih mjesta Eventima ili putem linka http://bit.ly/2jkPwLw.

Za više informacija posjetite http://www.editus.hr/ironmaiden/ i FB event

15.01.2018. 15:45:00
http://metro-portal.hr/tremonti-zagrijavaju-publiku-za-iron-maiden/109722/