Metro-portal.hr

objavljeno 03.02.2014. 23:01:00
MA DA?!

Tradicionalni seks vraća se u modu

Kako se histerija oko 50 nijansi sive polako stišavala, tako se sve više žena i parova počelo vraćati starim navikama

Vezivanje više nije u modi
Vezivanje više nije u modi (Arhiva)

50 nijansi sive je zadnje dvije godine pretvorio u utrku za zaradom industrije seksualnih pomagala, jer su miijuni žena naglo otkrili svoje sklonosti sado-mazo igricama u krevetu, no čini se da se balon takvog seksa - ispuhao.

Istraživanje jedne švedske tvrtke među tradicionalno seksualno slobodnim sunarodnjakinjama pokazalo je da je sve veći broj žena koji se vraća dobrom starom tradicionalnom seksu.

Korištenje seksualnih igračaka nakon izdavanja svjetskog bestsellera E. L. James povećalo se čak 80 posto, no, izgleda da je sve to puno bolje zvučalo u romanu nego što izgleda u stvarnosti.

Naime, čak je dvije trećine žena priznalo da ostvarenje takvih seksualnih fantazija nije ni izbliza ispunilo njihova očekivanja, a ostalima je nedostajao osjećaj povezanosti i bliskosti koji su do tada imali s partnerom.

Hoće li se igrice dominacije vratiti u modu ovisi o uspjehu filma koji se upravo počeo snimati prema romanu, pa ćemo morati pričekati još neko vrijeme na konačni sud - seksualne igračke ili tradicionalan seks.

03.02.2014. 23:01:00
http://metro-portal.hr/tradicionalni-seks-vraca-se-u-modu/83061/