Metro-portal.hr

objavljeno 04.05.2010. 20:58:39
AZZURRI

Totti će ipak zaigrati na Svjetskom prvenstvu?

Poželi li me izbornik, razgovarat ćemo, kazao je Francesco Totti koji je za talijansku reprezentaciju posljednji put igrao 2006. godine

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Jedna od najvećih zvijezda talijanskog nogometa, kapetan Rome Francesco Totti (34) možda bi ipak mogao nastupiti za reprezentaciju Italije na predstojećem svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Takvu mogućnost je otvorio izbornik svjetskih prvaka Marcello Lippi na novinarskoj konferenciji u Rimu. Na direktno pitanje hoće li zvati Tottija u tabor "Azzurra", Lippi je bio zagonetan.

"Vraća li se Totti u reprezentaciju doznat će se 11. svibnja kada moram poslati popis s 30 imena Fifi. Nemam ga namjeru posjetiti dok sam u Rimu, no danas postoje telefoni i mobiteli," kazao je Lippi sa smiješkom.

Totti je posljednji put igrao u nacionalnom dresu 2006. godine kada je predvodio Italiju do svjetskog naslova na World Cupu u Njemačkoj. Nakon toga je odbijao svaku pomisao na povratak u reprezentaciju, no očito se i on predomislio.

"Poželi li me izbornik, razgovarat ćemo," kazao je Totti koji je za reprezentaciju odigrao 58 utakmica i zabio devet golova.

04.05.2010. 20:58:39
http://metro-portal.hr/totti-ce-ipak-zaigrati-na-svjetskom-prvenstvu/39290/