Metro-portal.hr

objavljeno 18.07.2011. 19:01:00
CJENKANJE

Tottenham traži Drogbu i 10 milijuna funti za Modrića

Englezi su spremni pustiti Luku ukoliko Chealsea pristane na to da im prepusti Drogbu i plati dodatnih 10 milijuna funti odštete

Fotografija vijesti

Britanske novine Daily Star navode da je engleski prvoligaš Tottenham ipak spreman prodati Modrića, ali samo ako zauzvrat dobiju Didiera Drogbu i 10 milijuna funti, piše Hina.

Ova informacija može se povezati sa prošlotjednom izjavom trenera Spursa Harryja Redknappa, koji je kazao kako mu je cilj dovesti dvojicu napadača, jer je nezadovoljan učinkom Jermaina Defoea, Petera Croucha, Romana Pavljučenka i Robbieja Keanea.

Tottenham je tako već počeo pregovare sa AS Romom o transferu crnogorskog napadača Mirka Vučinića (27), za kojeg nude 17 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić već je tjednima jedna od glavnih priča kad su u pitanju nogometni transferi u Engleskoj. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy zasad je čvrst u stavu da Modrić ostaje u Spursima, te je već odbio dvije ponude Chelseaja. Prva je iznosila 22 milijuna, a druga 27 milijuna funti.

Modrić, koji je trenutno sa Tottenhamom na turneji po Južnoj Africi, ustraje u tome da želi ići u klub s kojim će moći osvajati trofeje, te je prošlog tjedna i službeno predao zahtjev za transferom.

18.07.2011. 19:01:00
http://metro-portal.hr/tottenham-trazi-drogbu-i-10-milijuna-funti-za-modrica/61430/