Metro-portal.hr

objavljeno 14.02.2012. 20:34:18
VELIKA RIBA

Tottenham ozbiljno zagrizao za Mourinha

Tottenham je već jednom pokušao nagovoriti Mourinha da postane trener Spursa, bilo je to odmah nakon što je dobio otkaz u Chelseaju u rujnu 2008.

Fotografija vijesti

Ukoliko se glasine obistine i Harry Redhnapp po završetku sezone doista postane izbornik engleske nogometne reprezentacije, Tottenham u svoje redove želi dovesti sadašnjeg trenera Reala, Portugalca Josea Mourinha, prenosi Hina.

Tottenham je već jednom pokušao nagovoriti Mourinha da postane trener Spursa, bilo je to odmah nakon što je dobio otkaz u Chelseaju u rujnu 2008. No, tada su pregovori propali. Ukoliko bi Mourinho doista bio na raspolaganju, Spursi bi morali zadržati dvojicu najboljih igrača Luku Modrića i Garetha Balea.

Sljedeći na listi želja je nizozemski stručnjak Guus Hiddink. No, on se posljednjih šest godina uglavnom bavio vođenjem reprezentativnih selekcija (Australija, Rusija i Turska). U tom razdoblju odradio je tek jednu polusezonu u Chelseaju.

No, najsigurnija opcija čini se David Moyes, koji već deset godina uspješno vodi Everton unatoč skromnim financijskim sredstvima koja su mu na raspolaganju.

14.02.2012. 20:34:18
http://metro-portal.hr/tottenham-ozbiljno-zagrizao-za-mourinha/68245/