Metro-portal.hr

objavljeno 07.04.2011. 12:03:10
ETO...

Totalna prevara - to piše na golemom transparentu iznad otvorenog centra Cvjetni

Totalan kaos na otvaranju Cvjetnog shopping centra - tuča prosvjednika, zaštitara i policije

Fotografija vijesti

U glavnom gradu "Republic of Coruptia" otvoren je shopping centar Cvjetni. Upropastivši Varšavsku ulicu, napravivši od Gundulićeve autostradu, gazeći svu moguću pristojnost i ljudska prava, kapital je postigao svoj cilj. 

Cvjetni trg nepovratno je promijenio vizuru, postavši ulazom u stakleni shopping centar. Pješačka zona u Varšavskoj nepovratno je izgubljena, a kako će djeca izlaziti iz škole na cestu koja postaje trotračna prometnica, vidjet ćemo.

Za to vrijeme, dežurni otvarači shopping centara već su formirali redove za besplatnu kavu i kroasane, pred famoznim H&M dućanom skupilo se četristotinjak mlađih žena koje ga očito planiraju poharati u slučaju da otvaranje poprate i sniženja - naravno, ako ga jučer nisu ispraznili VIP gosti koji su imali 25% popusta.

Prosvjednici pred ulazom u centar i garažu dobili su društvo na koje su navikli - policijske specijalce koji ih sprječavaju u ulasku u centar. Sjajno!! Nevjerojatno!!

Prosvjednici su uspjeli uletjeti u Cvjetni shopping centar, ganjaju ih policajci i zaštitari, na nekoliko je mjesta izbila tuča sa zaštitarima, a Celakoski i Tomašević su shvatili da situacija ide prema kaosu pa pozivaju prosvjednike da izađu van.

07.04.2011. 12:03:10
http://metro-portal.hr/totalna-prevara-to-pise-na-golemom-transparentu-iznad-otvorenog-centra-cvjetni/57454/